Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2019, 10:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nakopem ti zadok, vieš, že som šialená. Cardi B sa vyhráža Edovi Sheeranovi po tom, čo ju nechal uniesť

HUDBA ED SHEERAN
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa vydania ďalšieho videoklipu z dielne Eda Sheerana, tentokrát namiesto efektov stavil na príbeh a herecké výkony.

 

Kritike sa v posledných týždňoch nevyhol Ed Sheeran, ktorý sa po svojej zatiaľ poslednej spolupráci so Stormzym dostal do konfliktu s grime legendou britskej scény. Wiley označil popového speváka za príživníka, zdá sa, že nakoniec išlo len o promo na jeho chystaný album. 

Ed Sheeran spolupracoval s grime reprezentantmi už niekoľkokrát a rovnako má blízko aj k raperom. Na špecifickom albume venovanom spoluprácam s názvom No. 6 Collaborations Projects má napríklad aj Travisa Scotta, Eminema, 50 Centa a, samozrejme, aj ženskú reprezentantku – Cardi B

Práve kolaborácia s ňou a Camila Cabello sa dostala medzi 3 najpočúvanejšie skladby z celého albumu na Spotify, a tak si, pochopiteľne, zaslúžila aj vizuálne spracovanie. Ed Sheeran s režisérmi po sérii šialených klipov plných efektov stavili skôr na príbeh, kde si niektorí interpreti zahrali aj špecifické postavy.

Cardi B si zahrala samu seba – opäť bola šialená, agresívna a prehnane úprimná, takže presne taká, ako ju všetci poznajú. Vo všeobecnosti však ide o atraktívnu záležitosť, ktorú budeš mať chuť pozrieť si viackrát ako raz. 

Odporúčané
Ed Sheeran zarobil skoro 400 000 000 € za jediný rok. Stal sa najlepšie zarábajúcim hudobníkom v histórii Ed Sheeran zarobil skoro 400 000 000 € za jediný rok. Stal sa najlepšie zarábajúcim hudobníkom v histórii 20. decembra 2018, 15:12
Domov
Zdieľať
Diskusia