Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2019, 11:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V kontajneri nákladného auta našli 39 ľudských tiel. Polícia zadržala 25-ročného podozrivého muža

NEWS ANGLICKO ĽUDSKÉ TELO MASOVÍ VRAHOVIA SMRŤ
Uložiť Uložené

Obsahom kontajnera boli mŕtvoly 38 dospelých osôb a jedného tínedžera.

Anglický Essex sa stal dejiskom skutočne hrozivého objavu. Ako píše BBC, v kontajneri od nákladného auta v meste Grays v blízkosti Waterglade Industrial Park bolo nájdených 39 tiel. 38 z nich patrilo dospelým osobám a jedna z obetí bola tínedžerom.

Polícia pre podozrenie z vraždy zatkla 25-ročného vodiča nákladného auta pochádzajúceho zo Severného Írska. Podľa dostupných informácií sa malo auto do krajiny dostať z Bulharska. Policajti sa aktuálne snaží identifikovať obete, s ohľadom na ich počet však pôjde o zdĺhavý proces.

Odporúčané
Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) 21. októbra 2019, 14:53

Je to tragická udalosť, pri ktorej prišlo množstvo ľudí o život. Veríme, že nákladné auto pochádza Bulharska a do krajiny vstúpilo 19. októbra. Na vyšetrení prípadu úzko spolupracujeme s našimi partnermi,“ cituje Independent vyšetrovateľa Andrewa Marinera.

BBC spomína na podobný prípad z júna roku 2000, keď v nákladom aute v meste Dover našla polícia 58 tiel čínskych prisťahovalcov. Za ich zabitie bol v nasledujúcom roku odsúdený holandský vodič.

Vyjadrenie britského premiéra Borisa Johnsona

Domov
Zdieľať
Diskusia