Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 14:29
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Rus s bicepsami napichanými olejom, ktorého prezývajú Pepek námorník, vydržal v MMA zápase 3 minúty

ŠPORT MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Mladému rusovi očividne prehry vôbec neprekážajú.

Už v roku 2017 sme ti predstavili šialenca menom Kirill „Bazooka Arms“ Tereshin, ktorý sa v tom čase stal nečakanou hviezdou internetu, keď všetkým ukazoval svoje obrovské bicepsy napichané olejom podobným syntholu. Na skutočný synthol vtedy nemal peniaze, a tak si olej namiešal doma.

Odporúčané
Ruského syntholového maniaka možno čaká amputácia rúk či paralýza. Lekári ho upozorňujú na nebezpečenstvo, ale on si olej pichať neprestáva Ruského syntholového maniaka možno čaká amputácia rúk či paralýza. Lekári ho upozorňujú na nebezpečenstvo, ale on si olej pichať neprestáva 10. decembra 2017, 12:30

Ako informuje televízna sieť RT, kontroverzný ruský kulturista má po novom za sebou svoj vôbec prvý MMA zápas. Na prekvapenie mu však jeho mohutné ruky nijako nepomohli. 23-ročný muž si to v klietke rozdal so známym ruským bojovníkom Olegom Mongolom.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Кирилл Терешин - Руки Базуки (@ruki_bazuki_official),

Hoci sa mu spočiatku podarilo uštedriť Olegovi pár rán, do troch minút ležal tap-outovaný nehybne na zemi. Ešte prednedávnom pritom vyzval farmára Vasiliya „The Dumpling“ Kamotskiy-ho počas turnaja s názvom Faces of Stone, kde sa navzájom fackovali. Kirill však aj vtedy zostal porazený. Prehry mu však očividne vôbec nevadia.

Odporúčané
Ruský šampión vo fackaní sa postavil syntholovému monštru. Porazeného museli zdvíhať zo zeme Ruský šampión vo fackaní sa postavil syntholovému monštru. Porazeného museli zdvíhať zo zeme 30. mája 2019, 14:28

Bodybuilder, ktorého prezývajú Pepek námorník, má pritom s jeho rukami veľké zdravotné problémy. Bicepsy mu totiž z času na čas napuchnú, objavujú sa vredy a začervenanie, ktoré môže sprevádzať zápal. Už pred dvomi rokmi mu lekári predpovedali amputáciu rúk, čo sa v najhoršom prípade naplní.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Кирилл Терешин - Руки Базуки (@ruki_bazuki_official),

Domov
Zdieľať
Diskusia