Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2019, 14:28
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

Ruský šampión vo fackaní sa postavil syntholovému monštru. Porazeného museli zdvíhať zo zeme

ŠPORT RUSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

S jedným to takmer ani nepohlo, druhý zrejme videl pred očami hviezdičky.

Farmár Vasiliy „The Dumpling“ Kamotskiy má v rukách poriadnu silu a po zhliadnutí niektorých jeho duelov vo fackaní by každý rozumný chlap zvážil, či Vasiliyho vyzve na súboj. Známym vyzývateľom z minulosti bol napríklad youtuber Logan Paul, ktorý však súboj nakoniec odvolal, za čo si vyslúžil od Vasiliyho výsmech.

Medzi posledných súperov tohto siláckeho farmára patril aj Kirill „Bazooka Arms“ Tereshin, ktorého prezývka hovorí za všetko. Tento ruský šialenec patrí medzi nadšencov kulturistiky, ktorý to so syntholom trochu prehnali (v skutočnosti ide o falošný synthol, ktorý si namiešal doma) a jeho ruky preto oproti zvyšku tela na ľudí pôsobia veľmi neprirodzeným dojmom.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Кирилл Терешин (@ruki_bazuki_official),

Kirill sa Vasiliymu postavil počas turnaja s názvom Faces of Stone, kde si však iba jeden z nich po údere zachoval kamennú tvár. Pokiaľ si tipoval, že ruský farmár Vasiliy pošle bláznivého Kirilla na zem, zatiaľ čo Kirillova rana s Vasiliym prakticky vôbec nepohne, hádal si správne.

Odporúčané
Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok 15. marca 2024, 13:47

Ľudia však pre slávu na Instagrame už doposiaľ spravili omnoho bláznivejšie kúsky. Samotnému Kirillovi tento výprask napríklad zjavne vôbec nestačil a svojich sledovateľov na Instagrame vyzval, aby hlasovali, či by sa mal zúčastniť súboja v klietke bez rukavíc a rozhodcov.

Domov
Zdieľať
Diskusia