Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2017, 12:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ruského syntholového maniaka možno čaká amputácia rúk či paralýza. Lekári ho upozorňujú na nebezpečenstvo, ale on si olej pichať neprestáva

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

Kirill chce pokračovať vo svojej ceste za 1 miliónom sledovateľov na Instagrame.

Na začiatku novembra sa vo svetových médiách objavil mladý Rus Kirill Tereshin a svojím vzhľadom ľudí vo všeobecnosti zabával alebo odpudzoval. Mladík samozrejme podľahol tlaku spoločnosti a aj keď nikdy nemal obrovské bicepsy, odrazu po nich začal túžiť a namiesto toho, aby si ich šiel vybudovať do posilňovne, jednoducho si doma namiešal potenciálne smrteľný koktejl. Jeho problém spočíva v tom, že Kirill chcel na budovaní falošných svalov ešte aj ušetriť, a tak si odmietol zohnať skutočný synthol, ktorý by ho v potrebnom množstve stál možno aj viac než 5-tisíc dolárov a radšej si vyhľadal návod na výrobu a všetko si namiešal doma. Do svojich masívnych rúk preto investoval len čosi viac ako 70 dolárov a aj keď je aplikovanie amatérsky vyrobených chemikálií do svojho tela ešte nebezpečnejšie, on sa podľa vlastných slov cítil dobre a jeho telo si na olej rýchlo zvyklo.

Nanešťastie, viacerí lekári vyjadrili znepokojenie nad tým, čo so sebou Kirill vykonal. Doktor Evgene Lilin ruskému mladíkovi predpovedá rovno amputáciu oboch rúk, pretože jedného dňa sa v jeho tkanive pod pôsobením oleja zaručene objavia vredy, po nich bude nasledovať zápal a pokojne kvôli nim môže prísť aj infarkt. Látku, ktorú si Kirill do svojich svalov aplikoval, z nich tak ľahko neodstráni a v tkanive zostanú uložené pravdepodobne ďalších päť až sedem rokov, pričom toľko by trvalo ich odbúravanie v prípade, že by Kirill prestal so vstrekovaním oleja teraz, avšak on v ňom aj naďalej pokračuje.

V jeho svaloch sa už v súčasnosti nachádza patologicky transformované tkanivo, ktoré sa nedá odstrániť a práve z neho vzniknú vredy. Zväčša pozostávajú z oleja alebo krvi a vysvetľujú rozsiahle opuchnutie na oboch rukách. Napriek všetkým upozorneniam zobral svoju cestu za slávou vďaka napuchnutým bicepsom Kirill príliš vážne a inšpiroval ho aj to, že by rád nazbieral až milión fanúšikov na Instagrame. Najradšej by si v budúcnosti vyskúšal aj pornografický priemysel, ale sám o pár mesiacov či rokov uvidí, či si výrobou vlastného syntholu len nepokazil život.

Domov
Zdieľať
Diskusia