Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2019, 12:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bojovníkovi MMA odsekol kombajn kus malíčka. Prácu najprv dokončil, až potom šiel ku lekárovi, zápasiť bude naďalej

ŠPORT MMA
Uložiť Uložené

Zoran Djodj z Chorvátska tvrdí, že ho toto zranenie v žiadnom prípade nezastaví v tom, aby naďalej zápasil.

Bojovník MMA Zoran Djodj prišiel o časť malíčka na ruke počas toho, ako pomáhal na poli. Odrezal mu ho kombajn za zatiaľ neznámych okolností, The Sun však zároveň informuje, že zápasník nemá v pláne kvôli zraneniu odložiť ani jeden zápas a v turnajoch bude naďalej pokračovať, ako keby sa nič nestalo. 

Odporúčané
Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom 16. júna 2019, 19:09

Dokonca sa dozvedáme, že okamžite po zranení Zoran ani nevyhľadal pomoc, prácu najprv dokončil a následne šiel do nemocnice. Za daných okolností už nebolo možné malíček zachrániť. „Som zvyknutý na oveľa väčšiu bolesť v zápasoch MMA. Zranenia sú oveľa nepríjemnejšie, ako keď mi stroj odrezal prst,“ hovorí chorvátsky bojovník. „Toto nie je zranenie, ktoré by ma zastavilo v zápasení,“ dodal a mávol zranenou rukou. 

Aktuálne ho čaká zápas so súperom prezývaným Hulk, ktorý sa bude konať už túto sobotu v Rakúsku. Djodj má zatiaľ na konte bilanciu 11 výhier, 1 remíza a 13 porážok. Bude zaujímavé sledovať, ako sa mu bude so zranením dariť.

Domov
Zdieľať
Diskusia