Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2019, 11:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovák dostal doživotný zákaz šoférovať. Rýchlosťou 209 km/h išiel s 1,52 promile

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

40-ročný Slovák svojim nerozvážnym konaním ohrozoval nielen svoj život, ale aj životy ostatných účastníkov cestnej premávky.

Polícia na Facebooku často informuje o dopravných priestupkoch v súvislosti s prekročením rýchlosti, tentokrát profil Nitrianskeho kraja zverejňuje veľmi exemplárny prípad, ktorý si vyžadoval aj exemplárny trest. Hliadka zo Šale namerala v obci Trnovec nad Váhom vodiča, ktorý na úseku s predpísanou najvyššou povolenou rýchlosťou 90 km/h išiel až 209 km/h

Odporúčané
Slovensko je rajom pre bohatých cestných pirátov. Ak máš peniaze, o vodičák neprídeš Slovensko je rajom pre bohatých cestných pirátov. Ak máš peniaze, o vodičák neprídeš 1. októbra 2019, 15:35

Okrem toho, že vodič prekročil rýchlosť viac ako dvojnásobne – o 119 km/h, bol aj opitý. „Pri kontrole navyše policajti zistili v dychu 40 ročného vodiča 1,52 promile alkoholu, píše polícia na sociálnej sieti. Vzhľadom na to, že muž vážne ohrozoval svoj život a životy ďalších účastníkov cestnej premávky, sa príslušný súd rozhodol udeliť mu doživotný zákaz viesť motorové vozidlo a podmienečný trest odňatia slobody.

Tento prípad by mohol byť výstrahou pre každého, kto nerozvážne sadne za volant aj napriek tomu, že pred jazdou požil alkohol.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia