Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. októbra 2019, 10:26
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Iránčanka tvrdila, že podstúpila 50 plastických operácií, aby vyzerala ako Angelina Jolie. Teraz ju zatkli za rúhanie

ZAUJÍMAVOSTI ANGELINA JOLIE
Uložiť Uložené

Oklamala celý svet a zdá sa, že teraz prídu následky. Súd proti nej vzniesol obvinenia.

Určite si pamätáš na iránsku instagramovú hviezdu, ktorá sa preslávila množstvom plastických operácií s cieľom vyzerať ako Angelina Jolie. Slávnou sa stala práve preto, že výsledok sa na Angelinu skutočne nepodobal a jej tvár sa drasticky zmenila. Ak si nepamätáš jej meno, fotky ti ju určite pripomenú.

 

Žena, ktorá tvrdila, že podstúpila 50 plastických operácií, aby vyzerala ako Angelina Jolie kvôli tomu teraz čelí obvineniam
Žena, ktorá tvrdila, že podstúpila 50 plastických operácií, aby vyzerala ako Angelina Jolie kvôli tomu teraz čelí obvineniam Zdroj: instagram/ model_faces_irani

Volá sa Sahar Tabar a zatkli ju aj kvôli jej sláve, informuje The Guardian. Príkaz na zatknutie vydal teheránsky súd, ktorý sa zaoberá kultúrnymi zločinmi a sociálnou a morálnou korupciou.

Sahar čelí obvineniam z rúhania, podnecovania násilia, získavania príjmu nevhodnými prostriedkami a povzbudzovania mládeže ku korupcii. Zatiaľ nevieme prečo konkrétne, no je jednou z množstva iránskych influencerov a módnych blogerov, ktorí nejako porušili zákon a rýchlo ich potrestali.  Hneď po vznesení obvinenia bol zrušený aj jej instagramový účet.

Minulý rok Sahar zverejnila sériu fotografií svojej tváre, ktoré ukazovali postup plastických operácií. Jej tvár sa zmenila na nerozoznanie. V konečnom dôsledku sa však prišlo na to, že za jej vzhľad môže viac makeup a photoshop, než plastické operácie. Pár ich síce podstúpila, no nie s cieľom vyzerať ako Angelina. 

Odporúčané
Extrémna dvojníčka Angeliny Jolie oklamala celý internet. Jej tvár nezdeformovali plastické operácie, ale mejkap a Photoshop Extrémna dvojníčka Angeliny Jolie oklamala celý internet. Jej tvár nezdeformovali plastické operácie, ale mejkap a Photoshop 9. decembra 2017, 15:16

Účet plný fotiek vypúlených očí, našpúlených pier a ostro zahnutého nosu si našiel časom priaznivcov. Na Instagrame ju sledovalo skoro 30 tisíc ľudí. Instagram je zároveň jediná platforma, ktorou o sebe mohla dať vedieť. Facebook a Twitter sú v Iráne oficiálne zakázané.

Plastické operácie sú v Teheráne, odkiaľ Sahar je, nesmierne obľúbené, ročne podstúpia operáciu desiatky tisíc ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia