Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2019, 21:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kylie Jenner potvrdila, že sa rozišla s Travisom Scottom: Internet všetko 100-násobne zdramatizuje, s expriateľom som sa nestretla

OSOBNOSTI KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Mladá modelka vysvetlila situáciu na svojom Twitteri.

V posledných desiatkach hodín sa bulvárnejšia časť internetu veľmi intenzívne venuje celebritnému páru Travis Scott a Kylie Jenner. Zo zverejnených informácií vyplývalo, že sa mala dvojica už pred niekoľkými týždňami rozísť, ešte včera sa médiá odvolávali len na zdroje blízke raperovi a modelke. 

V noci sa ešte niekomu podarilo Kylie Jenner vyfotiť pred štúdiom, kde sa údajne práve nachádzal jej bývalý priateľ a taktiež raper Tyga.

Odporúčané
20 zaujímavostí o Kylie Jenner, ktoré si (možno) nevedel 20 zaujímavostí o Kylie Jenner, ktoré si (možno) nevedel 23. marca 2019, 13:16

Práve zverejnené snímky motivovali jednu z najsledovanejších žien sveta k tomu, aby všetko zreteľne vysvetlila. „Internet robí všetko 100-násobne viac dramatické, ako to v skutočnosti je. Nebolo žiadne nočné rande s Tygom,“ píše Kylie Jenner na Twitteri. Dodáva, že len odviezla dve kamošky a je náhoda, že to bolo práve na mieste, kde sa nachádzal jej expriateľ. 

Následne ešte vysvetlila, ako je to s Travisom Scottom. Podľa nej majú dobrý vzťah, zameriavajú sa však primárne na dcéru Stormi. „Naše priateľstvo a naša dcéra sú prioritami,“ uzatvára modelka a podnikateľka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia