Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2019, 16:40
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Na Facebooku vulgárne vynadal Grete Thunberg, následne asistenta talianskeho futbalového trénera vyrazili z klubu

ZAUJÍMAVOSTI GRETA THUNBERGOVÁ
Uložiť Uložené

V roku 2019 si jednoducho musíš dávať pozor na to, čo vypisuješ na internete.

Internet je stále miesto, kde sa ľudia pod rúškom anonymity opúšťajú. Vybíjajú si zlosť, šíria nezmysly, jednoducho robia všetky tie veci, ktoré si v reálnom živote nedovolia. Vedia totiž, že ak by podobné názory či presvedčenia komunikovali na internete pod svojim menom, mohlo by to dopadnúť veľmi, veľmi zle.

Odporúčané
Lezie ti už Greta Thunberg na nervy? Vznikla linka dôvery, kde sa môžeš na mladú aktivistku posťažovať Lezie ti už Greta Thunberg na nervy? Vznikla linka dôvery, kde sa môžeš na mladú aktivistku posťažovať 1. októbra 2019, 23:55

Sú však aj ľudia, ktorí to sem-tam risknú a napíšu niečo, čo je maximálne nevhodné. Najnovšie sa o tom presvedčil Tommaso Casali, ktorý je asistentom trénera klubu Grosseto v Seria D, píše Fox News. Vulgárne sa vyjadroval na adresu 16-ročnej švédskej aktivistky Grety Thunberg na Facebooku. „Tá p***! 16-ročné dievča môže zniesť podobné útoky, je v správnom veku,“ napísal. Následne príspevok zmazal.

Odporúčané
Syn brazílskeho prezidenta zdieľal falošnú fotku Grety, ako obeduje pred africkými deťmi. Navyše klamal, že je financovaná Sorosom Syn brazílskeho prezidenta zdieľal falošnú fotku Grety, ako obeduje pred africkými deťmi. Navyše klamal, že je financovaná Sorosom 28. septembra 2019, 10:12

Internet ale nezabúda a jeho vyjadrenie ho dobehlo. Casaliniho okamžite prepustili z funkcie. Oficiálne vyjadrenie klubu znie, že jeho názory nie sú v súlade s klubovým presvedčením, čo sú predovšetkým morálne hodnoty.

Domov
Zdieľať
Diskusia