Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. septembra 2019, 16:04
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Nová spolupráca Supreme x Lacoste potvrdzuje, že športová elegancia skutočne existuje

MÓDA SUPREME
Uložiť Uložené

V najnovšej jesennej kolekcii sú stredobodom pozornosti najmä vlnené bombery, pásikavé univerzitné svetre či šuštiakové súpravy.

Po letnej odmlke nás tento rok newyorský streetwearový gigant Supreme opäť potešil niekoľkokrát omletou, no u fanúšikov stále obľúbenou, spoluprácou s ikonickým parížskym krokodílom Lacoste. Okrem rozsiahlej kolekcie jeseň/zima 2019 sa tak môžeš tešiť aj na stále neprevarenú spoluprácu, zameriavajúcu sa predovšetkým na športovú eleganciu.

Odporúčané
Ktoré kúsky z novej kolekcie Supreme by nemali uniknúť tvojej pozornosti? Ktoré kúsky z novej kolekcie Supreme by nemali uniknúť tvojej pozornosti? 19. augusta 2019, 18:12

Už tretí rok po sebe sa skateboardová a urbanistická značka rozhodla pre tento krok, a my si myslíme, že opodstatnene. Fanúšikovia po celom svete sa tomu tešia rovnako a vyzerá to tak, že medzi obomi značkami sa črtá dlhodobejšie partnerstvo, podobne ako kedysi s The North Face.

V najnovšej jesennej kolekcii sa do stredobodu pozornosti dostávajú najmä vlnené bombery s umelým kožušinovým golierom a s veľkým logom vzadu na chrbte, pásikavé univerzitné svetre či šuštiakové súpravy. Zaujímavé sú tiež doplnky ako minimalistické messenger bagy alebo šiltovky so zipsom. 

Kolekcia má stanovený dátum vydania na 26. septembra na online e-shope a v kamenných predajniach v New Yorku, Los Angeles, Brooklyne, Londýne a Paríži. Do Japonska by nová kolaborácia mala doraziť už tradične o dva dni neskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia