Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2019, 12:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish sa rozplakala a utiekla z pódia, koncert ukončila predčasne. Fanúšikovia ju podržali

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Mladá speváčka má verných fanúšikov, ktorí ju podržali aj v nepríjemnej situácii.

Billie Eilish sa od vydania svojho debutového albumu prakticky ešte nezastavila, čo súvisí aj s množstvom koncertov, ktoré musela absolvovať. A extrémne veľa koncertov si vyžiadali svoju daň. Už pred dlhším časom ju postihlo zranenie nohy, ku ktorému sa v auguste pridalo aj ďalšie, opäť si vyvrtla členok.

S bolesťami prichádza na pódium opakovane, v Taliansku už toho na ňu bolo priveľa a počas vystúpenia sa jednoducho zastavila, posadila sa a začala rozprávať o svojich zdravotných problémoch z posledných týždňov. 

Odporúčané
Falošné vstupenky a prespávanie pred O2 arenou kvôli najlepším miestam. Ako Billie Eilish rozplakala tisícky Slovákov a Čechov? Falošné vstupenky a prespávanie pred O2 arenou kvôli najlepším miestam. Ako Billie Eilish rozplakala tisícky Slovákov a Čechov? 22. augusta 2019, 13:58

Počas monológu jej prišlo ľúto, že nemôže pre návštevníkov odspievať plnohodnotný koncert, rozplakala sa a nakoniec z pódia utiekla. V prípade mnohých iných interpretov by sa s najväčšou pravdepodobnosťou stalo to, že by sa dostavila intenzívna nespokojnosť fanúšikov, keďže si za koncert zaplatili a chceli vidieť svoju obľúbenú speváčku. 

Billie Eilish sa však dočkala obrovskej podpory na sciálnych sieťach a všetci dali jasne najavo, že pri nej stoja.

Domov
Zdieľať
Diskusia