Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2019, 16:32
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Nenapraviteľný Slovák opäť prekročil rýchlosť, tento rok dostal už päť vysokých pokút

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Policajti mu udelili 800-eurovú pokutu.

Slovenský cestný pirát sa opäť nepoučil. V úseku Trenčín – Štvrtok nad Váhom chytili policajti vodiča, ktorý opakovane nerešpektuje dopravné predpisy. Najnovšie sa po ceste prvej triedy rútil rýchlosťou 177 kilometrov za hodinu.

Ako informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, 38-ročného vodiča potrestali policajti 800-eurovou pokutou. Týmto činom si na svoje konto pripísal už piatu pokutu v tomto roku za prekročenie rýchlosti.

Nenapraviteľný Slovák opäť prekročil rýchlosť, tento rok dostal už päť pokút
Nenapraviteľný Slovák opäť prekročil rýchlosť, tento rok dostal už päť pokút Zdroj: Ilustračná foto: TASR/KR PZ v Bratislave

„Ďalším preverovaním bolo zistené, že ide o dopravného recidivistu, ktorý má v evidenčnej karte vodiča počas 20 rokov už 56 záznamov za všetky druhy priestupkov, najčastejšie za rýchlosť,“ doplnil Kudlička.

Odporúčané
Slovák rozbíjal autá teleskopickým obuškom na diaľnici pri Piešťanoch, vodiči ho zbili, skončil na psychiatrii Slovák rozbíjal autá teleskopickým obuškom na diaľnici pri Piešťanoch, vodiči ho zbili, skončil na psychiatrii 6. septembra 2019, 8:51

Vodičák mu však aj naďalej zostáva, keďže z platného zákona o cestnej premávke vyplýva, že ak vodič, ktorý prekročil rýchlosť, zaplatí pokutu na mieste, preukaz o oprávnení riadiť motorové vozidlo mu vzatý nebude.

Domov
Zdieľať
Diskusia