Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019, 8:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

A$AP Rocky sa vrátil do Európy, fanúšikov vo Fínsku nechal skandovať „f*ck Sweden“

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia na fínskom festivale len pár stoviek kilometrov od miesta, kde strávil Rocky mesiac za mrežami, dali jasne najavo, čo si o švédskych praktikách myslia.

Podobne ako rapoví interpreti, aj ich fanúšikovia vedia byť veľmi úprimní a dať pokojne aj hromadne najavo svoje znepokojenie. To sa ukázalo aj v prípade A$AP Rockyho nedávneho koncertu vo Fínsku, kam sa vrátil len pár dní po tom, čo mu zo Švédska bola doručená správa, že je vinným v prípade fyzického napadnutia muža. 

Videozáznam zverejnený na jeho Instagrame však nasvedčoval, že v skutočnosti konal americký raper v sebaobrane. Fanúšikovia tak cítili krivdu, že ich obľúbený interpret strávil podľa ich názoru bezdôvodne mesiac za mrežami, údajne dokonca v neľudských podmienkach. 

Odporúčané
Bizarné postupy v prípade ASAP Rockyho pokračujú. Polícia údajne vykonala raziu v hotelovej izbe jeho manažéra Bizarné postupy v prípade ASAP Rockyho pokračujú. Polícia údajne vykonala raziu v hotelovej izbe jeho manažéra 15. júla 2019, 13:15

Teraz, keď sa Rocky objavil na Blockfeste vo fínskom meste Tampere len približne 400 kilometrov od Štokholmu, návštevníci sa pod pódiom opustili natoľko, že začali zborovo skandovať  „f*ck Sweden.“ Odkaz, ktorý asi prekladať nie je potrebné, ASAP Rocky nezastavil, aj keď pravdepodobne mohol.

V konečnom dôsledku mu už síce nič nehrozí, aj napriek tomu pravdepodobne nejde o najprofesionálnejší prístup, čo mu aktuálne vyčíta aj verejnosť.

Odporúčané
Ak neprepustíte ASAP Rockyho, nechám vybuchnúť švédske veľvyslanectvo. Fanúšičku museli kvôli vyhrážkam zatknúť Ak neprepustíte ASAP Rockyho, nechám vybuchnúť švédske veľvyslanectvo. Fanúšičku museli kvôli vyhrážkam zatknúť 27. júla 2019, 15:01
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Newinflux (@newinflux),

Domov
Zdieľať
Diskusia