Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2019, 13:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bizarné postupy v prípade ASAP Rockyho pokračujú. Polícia údajne vykonala raziu v hotelovej izbe jeho manažéra

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Nikto nevie, čo švédska polícia v izbe hľadala, celý prípad však začal naberať skutočne bizarné obrátky.

Fox News informujú, že ešte v piatok mala byť v hotelovej izbe v Štokholme údajne vykonaná razia, kde hlavnú úlohu zohrával dlhoročný manažér ASAP Rockyho John Ehmann. Polícia podľa zdrojov vtrhla do jeho izby v piatok večer okolo 20:00 len krátko po tom, čo mu bol do rúk doručený príkaz na osobnú prehliadku. 

Dozvedáme sa, že polícia mala záujem o mobilný telefón raperovho manažéra a zároveň si vyžiadala aj prístupový kód, aby mohli vyšetrovatelia preskúmať jeho obsah. Zatiaľ sa presne nevie, o čo presne kompetentným zložkám ide, keďže Ehnmann v čase konfliktu z 30. júna nebol na mieste prítomný

Odporúčané
Zatiaľ čo ASAP Rockymu hrozí 6 rokov za mrežami, iniciátorom bitky maximálne rok Zatiaľ čo ASAP Rockymu hrozí 6 rokov za mrežami, iniciátorom bitky maximálne rok 13. júla 2019, 14:21

Zdroj blízky manažérovi podľa Fox News tvrdí, že bol totálne zaskočený a nemal poňatia, čo sa vlastne deje.

Complex dodáva, že členovia Rockyho tábora si myslia, že tento krok švédskej polície súvisí s odplatou za vyvolanie petície, ktorá žiada prepustenie jedného z hlavných členov ASAP Mob. Do dnešného dňa sa pod ňu na stránke Change.org podpísalo už skoro 600-tisíc ľudí.

Viac informácií by sme sa mohli dozvedieť už 19. júla, keďže dovtedy musia úrady vo Švédsku rozhodnúť, či bude Rocky trestne stíhaný na slobode, alebo požiadajú o predĺženie zadržania až do ukončenia vyšetrovania. 

Odporúčané
Justin Bieber, Nicki Minaj, Post Malone a desiatky ďalších bojujú za slobodu ASAP Rockyho. Vraj je držaný v neľudských podmienkach Justin Bieber, Nicki Minaj, Post Malone a desiatky ďalších bojujú za slobodu ASAP Rockyho. Vraj je držaný v neľudských podmienkach 11. júla 2019, 9:28

ASAP Rocky bol zadržaný ešte pred necelými dvoma týždňami po tom, čo sa dostal do konfliktu s ľuďmi, ktorých sám opísal ako „závislých na drogách, ktorí nie sú jeho fanúšikovia.“ Dvojica mužov vyprovokovala bitku zasiahnutím raperovho ochrankára do tváre slúchadlami. Sám Flacko stiahol jedného z nich na zem a venoval mu zopár rán. Všetko zachytili na video aj okolodúci. 

Aj napriek tomu, že videozáznamy priamo na Instagrame rapera jasne mapujú, čo fyzickému kontaktu predchádzalo, švédske úrady ho obvinili z útoku s priťažujúcimi okolnosťami. Aktuálne mu hrozí 6 rokov vo väzení, na čo už zareagovalo aj množstvo amerických interpretov, ktorí bojkotujú Švédsko a už nikdy do tejto krajiny neprídu vystupovať.

Odporúčané
Pre ASAP Rockyho môže mať uväznenie fatálne dôsledky, možno aj koniec kariéry, tvrdí jeho právnik. Najvyšší súd odvolanie zamietol Pre ASAP Rockyho môže mať uväznenie fatálne dôsledky, možno aj koniec kariéry, tvrdí jeho právnik. Najvyšší súd odvolanie zamietol 9. júla 2019, 9:40
Domov
Zdieľať
Diskusia