Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2019, 14:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

2. séria Mindhuntera preskúma sériového vraha černošských detí či besnenie Charlesa Mansona

2. séria Mindhuntera preskúma sériového vraha černošských detí či besnenie Charlesa Mansona
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY MINDHUNTER
Uložiť Uložené

Oficiálny trailer nám dáva hneď niekoľko dôvodov na to, prečo by sme sa mali tešiť na 2. sériu.

2. séria Mindhuntera dorazí na Netflix už 16. augusta. Uvidíme 9 epizód, ktoré spoločne režíroval David Fincher, Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James) a Carl Franklin (Devil in a Blue Dress). Najnovší trailer nám konečne ukazuje viac ako vrahov z prvej série a Charlesa Mansona. Okrem nich bude hlavným bodom vyšetrovania BSU aj sériový vrah, ktorý sa zameria na černošské deti. Ide o prípad Atlanta Child Murders. Ten v rokoch 1979-1981 zanechal najmenej 28 mŕtvych. 

V hlavných úlohách opäť uvidíme agenta Holdena Forda (Jonathan Groff), jeho partnera Billa Tencha (Holt McCallany) aj profesorku psychológie Wendy Carr (Anna Torv). Ich jednotka sa v druhej sérii rozšíri. FBI je spokojné s ich výsledkami a verejnosť sa o sériových vrahov začína zaujímať čoraz viac. Čaká nás teda niekoľko nových postáv a zrejme aj nadriadených, ktorí budú ústrednej dvojke sťažovať prácu. Seriál je síce založený na skutočných udalostiach, Fincher a spol. ho však upravili, zdramatizovali a pohrali sa aj s postavami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia