Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 9:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Greenpeace odpovedá na aplikáciu FaceApp. Ako bude vyzerať naša planéta za desiatky rokov?

ZAUJÍMAVOSTI PRÍRODA ŽIVOTNÉ PROSTREDIE
Uložiť Uložené

Jednotlivé fotografie hovoria samé za seba.

Približne týždeň dozadu sme ťa informovali, že sa známa aplikácia FaceApp stala najpopulárnejšou na svete. Jej úspech však v modernej dobe technológií nebude trvať večne.

Odporúčané
Klimatológ: Čoskoro budú na Slovensku tornáda, dnešná horúčava je spôsobená globálnym otepľovaním Klimatológ: Čoskoro budú na Slovensku tornáda, dnešná horúčava je spôsobená globálnym otepľovaním 13. júna 2019, 15:17

Medzinárodná organizácia na ochranu životného prostredia Greenpeace však so spoločnosťou Isobar prišla s hodnotnou odozvou s názvom EarthApp. Miesto toho, aby ľuďom ukázala, ako približne môžu vyzerať v starobe, sa na fotkách môžeš pozrieť na rôzne druhy ekologických problémov týkajúcich sa našej planéty.

Diana Volkova zo spoločnosti Isobar pre portál Wersm povedala, že klimatické zmeny už nemôžeme naďalej ignorovať. FaceApp podľa nej slúži na to, aby sme videli, ako budeme vyzerať o desiatky rokov neskôr, ale nesmieme zabúdať na to, že zmenou (a častokrát negatívnou) prejde taktiež naša planéta. „Ako sa zmení svet v dobe, keď budeme vyzerať ako naše portréty z aplikácie FaceApp?kladie otázku Volkova.

Odporúčané
Planéta umiera a je nám to úplne jedno. Máme však želiezko v ohni, švédsku aktivistku Gretu Thunbergovú Planéta umiera a je nám to úplne jedno. Máme však želiezko v ohni, švédsku aktivistku Gretu Thunbergovú 30. júla 2019, 15:20

Pre ďalšie fotografie klikaj doprava

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Greenpeace России (@greenpeaceru),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Greenpeace России (@greenpeaceru),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Greenpeace России (@greenpeaceru),

Domov
Zdieľať
Diskusia