Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2019, 7:32
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

FaceApp je teraz najpopulárnejšou aplikáciou na svete

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Na konte má viac než 30 miliónov zhliadnutí.

Nepochybujeme, že si už počul o aplikácii FaceApp. Tú si okrem iného zamiloval aj slovenský Instagram, pretože má v rukáve jednu zábavnú funkciu. Vierohodne ti ukáže, ako budeš vyzerať v starobe.

Takáto šialenosť slovenskému internetu jednoducho nemohla uniknúť a za posledných desať dní bol Instagram preplnený fotkami starších ľudí, ktorí majú v skutočnosti omnoho menej rokov.

Odporúčané
Dokáže FaceApp správne odhadnúť, ako budeš vyzerať v starobe? Vyskúšali sme to na Studenkovej či Rytmusovi Dokáže FaceApp správne odhadnúť, ako budeš vyzerať v starobe? Vyskúšali sme to na Studenkovej či Rytmusovi 19. júla 2019, 15:10

FaceApp sa stal celosvetovým fenoménom a aktuálne má na konte už 30 miliónov stiahnutí, pričom je tiež najsťahovanejšou aplikáciou posledných dní. Prekonal Instagram, Messenger a aj iné aplikácie či hry v trendoch.

FaceApp je teraz najpopulárnejšou aplikáciou na svete

Nejde pritom o prvý gigantický úspech FaceAppu, v máji 2017 ich čísla takisto z ničoho nič vyskočili, no tentokrát je popularita dvojnásobne vyššia. Ako sa však dá odvodiť už z vtedajšieho úspechu, aj tento zrejme rýchlo pominie a už o pár dní nebude nikto vedieť, o čo vlastne ide.

Domov
Zdieľať
Diskusia