Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. júla 2019, 7:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žena údajne žaluje Drakea, že bola zasiahnutá do hlavy sklenenou fľašou od piva. Tvrdí, že má poranenia mozgu

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Drizzy čelí ďalšej netradičnej žalobe.

Drake musí aktuálne čeliť netradičnému súdnemu procesu po tom, čo ho údajne podľa poďla The Blast zažalovala fanúšička. Tú ešte v roku 2016 na koncerte v Madison Square Garden niekto zasiahol sklenenou fľašou do hlavy, za čo žaluje rapera, majiteľa budovy aj organizátorov. 

Celá situácia sa mala udiať po tom, čo sa publikum začalo intenzívnejšie baviť. Žena sa podľa dostupných zdrojov snaží vyťažiť aj z toho, že Drizzy už má za sebou viacero prípadov zranení na svojich koncertoch, žiadne z nich však pravdepodobne zatiaľ nebolo takto vážne, ako tvrdí samotná Amanda Giovacco. Údajne utrpela aj poranenia mozgu. 

Odporúčané
TOP 10: Ktorí americkí raperi a hudobní podnikatelia sú najbohatší a prečo nie je Dr. Dre prvý? TOP 10: Ktorí americkí raperi a hudobní podnikatelia sú najbohatší a prečo nie je Dr. Dre prvý? 18. júna 2019, 13:33

Podľa jej právnikov bolo na štadióne príliš veľa ľudí a taktiež mali organizátori zabezpečiť, aby sa alkoholické nápoje nepredávali v sklenených fľašiach, ale v plastových pohároch. Zranenia jej vraj bránili v tom, aby nešpecifikovaný čas navštevovala zdravotnícku školu a jej budúcnosť je v súčasnosti neistá. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

You made me this way.

Príspevok, ktorý zdieľa champagnepapi (@champagnepapi),

Domov
Zdieľať
Diskusia