Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2019, 9:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Peter Sagan dokazuje, že Zem je plochá. Má to však jeden háčik

ŠPORT PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Musíš mať elektrický bicykel, na ktorý robí reklamu. Práve vďaka jeho vlastnostiam nebudeš cítiť kopcovitý terén.

Peter Sagan je aktuálne majiteľom zeleného dresu na prestížnych etapových pretekoch Tour de France, ešte pred ich začiatkom si však našiel čas na natočenie reklamy, ktorá teraz uzrela svetlo sveta. V nej sa stáva reportérom v televízii, kde oznamuje šokujúcu novinku. Cyklistickí vedci totiž zistili, že naša Zem je odteraz plochá

Aby ponúkol aj komplexnejšie vysvetlenie, odovzdal slovo samému sebe do terénu, kde zisťoval, o čo vlastne ide. Dozvedáme sa, že Zem je plochá len vtedy, keď jazdíš na elektrických bicykloch značky Specialized. Jeho vlastnosti totiž zaručia, že nebudeš cítiť kopcovitý terén. 

Peťo sa teda stal súčasťou vtipnej reklamy, ktorá patrí do kategórie tých, aké by sme pokojne v televízii rešpektovali aj častejšie. Opäť dokázal, že má zmysel pre humor a verejnosť dokáže baviť aj mimo pretekov. Teraz je však čas sústrediť sa na výkony. 

Domov
Zdieľať
Diskusia