Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2019, 10:11
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Messi dostal v zápase o bronz na Copa América červenú kartu, praskli mu nervy a pustil sa do strkanice

ŠPORT LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Šarvátku rozhodca vyriešil vylúčením oboch hráčov.

Argentína má vždy tie najvyššie ciele. Tento rok sa však neprebojovala do finále Copa América, hrala „len“ o bronz. Futbalisti okolo Lionela Messiho nastúpili proti Čilanom, napokon sa po výsledku 2:1 tešili Argentínčania. V nedeľu si o zlato zahrá Brazília a Peru.

Odporúčané
Rozhodcovia pískali s*ačky, hneval sa Lionel Messi. Argentína vypadla v semifinále Copa América s Brazíliou Rozhodcovia pískali s*ačky, hneval sa Lionel Messi. Argentína vypadla v semifinále Copa América s Brazíliou 3. júla 2019, 11:01

Argentína po prvej polhodine vyhrávala o dva góly. Prvý strelil v 12. minúte Sergio Agüero, nahrávala mu hviezda FC Barcelony Messi. O desať minút neskôr Argentínčania strelili ďalší gól, Paulo Dybala sa po prihrávke Lo Celsa dostal za obranu a zvýšil na 2:0.

V 37. minúte prišlo vylúčenie Messiho. Hviezdny útočník dohrával súboj až do konca, čo sa nepáčilo Garymu Medelovi. Obom praskli nervy, začali sa vzájomne strkať a paraguajský rozhodca Mario Diaz de Vivar nemal zľutovanie, obom ukázal červenú kartu za nešportové správanie.

Messi si po zápase neprebral bronzovú medailu. „Hralo sa o veľa. Medel hrá vždy na hrane. Myslím si, že to rozhodca prehnal. Mal nám obom udeliť žltú kartu, jeho reakcia bola prehnaná," cituje Argentínčana ESPN po zápase s tým, že vylúčenie môže súvisieť s jeho tvrdou kritikou po semifinálovej prehre s Brazíliou. 

Messi a červená karta nejdú dokopy.  Bol vylúčený len raz, keď bol ešte „mladé ucho“

Domov
Zdieľať
Diskusia