Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2019, 11:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rozhodcovia pískali s*ačky, hneval sa Lionel Messi. Argentína vypadla v semifinále Copa América s Brazíliou

ŠPORT LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Argentínsky futbalista opäť raz neuspel na turnaji s národným tímom.

Lionel Messi opäť stroskotal v argentínskom drese. Futbalista sa predstavil v semifinále Copa América proti Brazílii, lenže juhoamerický súboj dopadol lepšie pre kanárikov. O góly sa postarali Gabriel Jesus a Roberto Firmino, zatiaľ čo Messi nedokázal svojich spoluhráčov vyburcovať k lepšiemu výkonu. Napriek tomu, že Messi zvyčajne ani po zápase dianie na ihrisku nekomentuje a zostáva ticho, tentokrát sa nezdržal.

V rozhovore po vypadnutí naložil rozhodcom. „Neboli lepší ako my, veľmi skoro strelili gól a ten druhý prišiel, keď Aguerovi neodpískali penaltu. Rozhodcovia neustále pískali s*ačky a ani nekonfrontovali VAR. Bolo to neuveriteľné,“ vyhlásil útočník.

Lionel Messi vybuchol po vyradení Argentíny z Copa América.
Lionel Messi vybuchol po vyradení Argentíny z Copa América. Zdroj: TASR/AP

Rozhodca Roddy Zambrano nechával zápas plynúť bez toho, aby ho prerušoval konzultovaním VAR, čo sa Argentínčanom nepáčilo. Messi povedal, že tímu neboli odpískané dve penalty, ale nezabudol spomenúť ani brazílsky vplyv v americkej futbalovej federácii CONMEBOL.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

„Bolo to tak celý zápas. Boli to sračky, že takto pískali celý zápas. Nie je na to žiadne ospravedlnenie, musí sa to vyšetriť. Neverím, že s tým niečo urobia, pretože Brazília všetko kontrolu, takže je to veľmi komplikované,“ hovoril rozhorčený Messi.

Vo finále, ktoré sa bude hrať v nedeľu 7. júla, sa stretne Brazília s víťazom súboja Čile proti Peru. O deň skôr zabojuje Argentína o bronzovú medailu.

Domov
Zdieľať
Diskusia