Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2019, 11:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tom Holland by sa nebránil tomu, aby bol Spider-Man homosexuál. V MCU chce viac LGBTI postáv

Tom Holland by sa nebránil tomu, aby bol Spider-Man homosexuál. V MCU chce viac LGBTI postáv
Zdroj: Marvel Studios/Sony
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN
Uložiť Uložené

Svet je viac plný iných ľudí než len bielych heterosexuálov, tvrdí herec.

Aktuálny LGBTI trend sa už dostal aj do filmov a hoci sme radi, že hlavne černosi a černošky to majú o chĺpok jednoduchšie, LGBTI hercov a postavy čaká ešte dlhá cesta. A ako už vieme, oprie sa do toho aj Marvel Studios. Kevin Feige už neraz prehlásil, že budúce marvelovky budú obsahovať LGBTI postavy aj samotných hercov. Potvrdil to aj Tom Holland, predstaviteľ Spider-Mana, a to v rozhovore pre Times.

Na otázku, či by Spider-Man mohol byť homosexuál, odpovedal nasledovne: 

„Jasné, samozrejme. Nemôžem hovoriť o budúcnosti mojej postave, pretože úprimne, neviem o tom nič a nerozhodujem o tom. Viem však veľa o budúcnosti Marvelu. V nasledujúcich rokoch budú reprezentovať množstvo rozličných ľudí. Svet, to nie je len jeden biely heterosexuál vedľa druhého. Nekončí to tam a tieto filmy musia reprezentovať viac než len jeden typ človeka. “

A aj keď sa Peter Parker zrejme homosexuálom v MCU nestane, nikdy nie je napísané, že ním napríklad nemusí byť Miles Morales. Jeho existencia v tomto svet je už nakoniec aj tak potvrdená. Pravdepodobne sa ale homosexuálnym nestane ani jeden a Marvel príde s celkom inou postavou. Viac-menej je to len Hollandovo bezpečné PR o podpore LGBTI. 

Domov
Zdieľať
Diskusia