Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2019, 11:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Učiteľ pred nimi masturboval, 14-ročné študentky teraz dostali trojky zo správania

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vo Vranove nad Topľou sa znižovali známky zo správania.

Vo Vranove nad Topľou sa pred týždňom rozpútal škandál. Učiteľ na tamojšom gymnáziu sa na internete odhaľoval pred 14-ročnými žiačkami zo základnej školy, ktoré sa zabávali na chatovacej službe a mužovi rozkazovali, aby plnil to, čo od neho vyžadujú.

Nevedeli, že v skutočnosti sledujú učiteľa na Gymnáziu Cyrila Daxnera. Zistili to až na ulici, keď ho spoznali, a tak učiteľ zo školy odišiel.

Odporúčané
Učiteľ sa cez webkameru uspokojoval pred 14-ročnými Slovenkami. Zo školy odišiel na vlastnú žiadosť Učiteľ sa cez webkameru uspokojoval pred 14-ročnými Slovenkami. Zo školy odišiel na vlastnú žiadosť 20. júna 2019, 16:21

Škandál však týmto neskončil, momentálne sa z Vranova nad Topľou dozvedáme, že na základnej škole boli potrestané obidve žiačky zníženou známkou zo správania. Škola ale tvrdí, že nejde o trest za video s učiteľom. Základná škola argumentuje, že dievčatá dostali trest za vulgárne vyjadrovanie či nevhodné obliekanie, avšak rodičia žiačok sa na situáciu pozerajú rozdielne.

Nový Čas citoval otca jednej z nich: „Radil som sa s odborníkmi a za ich pomoci podám proti trojke zo správania námietku na Štátnu školskú inšpekciu. Nevravím, že nič neurobila, ale trojka zo správania sa mi zdá byť neprimeraná, vyhlásil a prisľúbil, že situáciu bude riešiť. Škola prízvukuje, že tieto dve žiačky neboli jediné, ktoré schytali trojky zo správania. Prípad vyšetruje aj polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia