Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2019, 12:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Počúvaj 10-minútový freestyle do legendárnych beatov v podaní The Gamea. Reálni fanúšikovia si podľa neho zaslúžia klasiku

HUDBA
Uložiť Uložené

The Game chystá vydanie svojho údajne definitívne posledného projektu s názvom Born 2 Rap pre všetkých reálnych fanúšikov, ktorí chcú počuť klasiku z Comptonu.

The Game už čoskoro vydá svoj údajne definitívne posledný album s názvom Born 2 Rap. Už viackrát sa nechal počuť, že by ho chcel venovať v prvom rade všetkým reálnym fanúšikom, keďže tí si zaslúžia klasiku z Comptonu, ktorú im bez pochýb dokáže doručiť. Dokazuje to aj na včerajšej novinke s názvom West Side

Teraz si svoj finálny počin prišiel odprezentovať do rádia Power 106 Los Angeles, kde predviedol aj 10-minútový freestyle do legendárnych aj aktuálne populárnych beatov.

The Gameovi sa bez problémov podarilo ovládnuť aj hudobnú produkciu k hitu Old Town Road, zvládol aj The London, Tupacove Can't C Me, alebo Quiet Storm od Mobb Deep a samozrejme Boom od Royce Da 5'9'.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia