Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2019, 9:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Polonahej fanúšičke z finále Ligy majstrov pribudol už viac ako 1 milión nových followerov

ŠPORT LIGA MAJSTROV LIVERPOOL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Influencerka spravila geniálny marketingový ťah

Keď včera influencerka Kinsey Wolanski ozvláštnila finále Ligy majstrov medzi Tottenhamom a Liverpoolom, takmer nikto spočiatku nevedel, o koho ide. Len jej skalní sledovatelia dokázali v chaose na ihrisku Kinsey identifikovať, ale onedlho na sociálnych sieťach začali pribúdať príspevky, kde už ľudia mohli nájsť jej meno. Okamžite sa ozval aj prankster Vitaly, ktorý napísal, že jeho priateľka naozaj zvládla urobiť to, čo sľúbila.

Odporúčané
Vo finále Ligy majstrov vbehla na ihrisko polonahá fanúšička, ktorá strhla pozornosť všetkých divákov Vo finále Ligy majstrov vbehla na ihrisko polonahá fanúšička, ktorá strhla pozornosť všetkých divákov 1. júna 2019, 23:27

Aj keď Kinsey musela vysvetľovať španielskym policajtom, prečo na ihrisko vybehla v miniatúrnych plavkách, jej budúcnosti takáto publicita neuškodí. Vo chvíli, keď včera vybiehala na ihrisko v Madride mala na svojom Instagrame okolo 300-tisíc followerov. V tomto momente sa už môže pochváliť 1,7 miliónmi followerov, a tak za necelých 24 hodín atakuje hranicu 1,5 milióna nových sledovateľov.

Kinsey na Instagrame pridala aj niekoľko stories o tom, ako ju konečne pustili z väzenia, a stihla spropagovať jeden z projektov, na ktorom s Vitalym pracujú. Ľudí však jej projekty až tak nezaujímali, úplne im stačili fotografie v profile.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Did I distract #8 a little too much?

Příspěvek sdílený Kinsey Wolanski (@kinsey_sue),

Domov
Zdieľať
Diskusia