Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2019, 14:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

CYBER69, Labello aj členovia FCK THEM. Addict #16 postupne zverejňuje line up

HUDBA
Uložiť Uložené

NobodyListen vypredal šestnásty Addict bez toho, aby vôbec oznámil miesto konania či hostí. Už 7. júna zažije Praha ďalšiu obrovskú párty v jeho podaní.

Addict je po dlhšej odmlke späť so 16. pokračovaním. NobodyListen ho tentokrát  dokázal v predpredaju vypredať za 24 hodín bez toho, aby vôbec prezradil miesto konania a hostí. Práve o tých to však tento rok podľa organizátorov bude, keďže sa rozhodli prinášať do Česka atraktívne mená svetovej klubovej scény. 

Odporúčané
NobodyListen: S Addictom chystáme veľké veci. Mám radosť, že merch ľudí baví aj ako fashion záležitosť NobodyListen: S Addictom chystáme veľké veci. Mám radosť, že merch ľudí baví aj ako fashion záležitosť 3. apríla 2019, 12:17

Dnes už vieme, že sa môžeme tešiť na CYBER69 z Ruska. Oficiálny DJ Tommyho Casha mal možnosť odohrať párty pre ľudí ako Kanye West alebo Drake a s kolektívom Off-White a Been Trill usporiadal nespočetne veľa udalostí v rámci Fashion Weekov. S Virgilom dokonca odohral aj legenrádny set pre Boiler Room. 

Samozrejme, chýbať nebudú ani domáce mená. Okrem NobodyListena je stálicou Addictov aj Kewu a za rapových interpretov prídu Labello & Domo ako Die Mannschaft a Slovensko budú reprezentovať mladí KHANS z FCK THEM. To však ešte nie je všetko a čoskoro budú zverejnené ďalšie mená.

Do pár dní sa na oficiálnej udalosti dozvieš aj konkrétne miesto konania, to je zatiaľ zahalené rúškom tajomstva. 

CYBER69, Labello aj členovia FCK THEM. Addict #16 postupne zverejňuje line up
Domov
Zdieľať
Diskusia