Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2019, 11:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus posiela Nicki Minaj nepríjemný odkaz. Preferuje Cardi B

HUDBA MILEY CYRUS NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Miley je späť s troma novými skladbami a pravdepodobne trochu rozprúdila známy konflikt medzi dvoma najznámejšími americkými raperkami.

Miley Cyrus sa novou hudbou nepripomenula už veľmi dlho, počas posledného víkendu na vystúpení v Anglicku sa však fanúšikovia dočkali exkluzívnej premiéry hneď troch nových vecí naživo. V jednej z nich s názvom Cattitude venovala riadok aj svojim dvom kolegyniam, ktorý určite viac poteší Cardi B ako Nicki Minaj

„I love you Nicki, but I listen to Cardi.“ Túto vetu asi nikto prekladať nepotrebuje a Miley dáva jasne najavo, kto je podľa nej lepšou a kvalitnejšou raperkou. Jej názor sa zhoduje aj so všetkými prestížnejšími odovzdávaniami cien, v skutočnosti však referuje ešte aj starší konflikt z roku 2015 týkajúci sa vyjadrení okolo videoklipu Anaconda.

Vtedy sa Miley nepáčila frustrácia rapovej kolegyne, ktorej sa práve intenzívne darilo, no aj napriek tomu nezískala ocenenie od MTV Video Music Awards za najlepší videoklip roka. 

Zatiaľ nie je známe, kedy trojica nových skladieb uzrie svetlo sveta, hovorí sa však aj o novom albume. Americkí interpreti však nemajú vo zvyku avizovať celistvé projekty vopred, takže to môže byť aj ktorýkoľvek z najbližších piatkov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia