Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2019, 11:27
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Týchto 10 aplikácií pre iPhone môžu používatelia Androidu jabĺčkarom závidieť

Týchto 10 aplikácií pre iPhone môžu používatelia Androidu jabĺčkarom závidieť
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.pexels.com/photo/black-iphone-7-plus-on-white-surface-674884/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">pexels.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

Vybrali sme pár zaujímavých kúskov, ktoré si nainštalujú iba majitelia iOS smartfónov.

Keďže má drvivá väčšina dnešných smartfónov buď Android alebo iOS, vývojári mobilného softvéru zameriavajú svoju pozornosť práve na tieto dva populárne operačné systémy. Aj napriek tomu však existujú aplikácie, ktoré rozbehneme iba na jednom z nich. Veľa ich síce nie je, no čo sa týka kvality alebo funkcionality, tak sklamú iba málokoho. Dôkazom je aj týchto desať kúskov pre iPhone.

Nižšie uvedené aplikácie si nainštaluješ, iba ak máš mobilný telefón od Apple. V opačnom prípade príliš nepochodíš, pretože momentálne neexistuje verzia pre operačný systém z opačného brehu rieky. O čom je teda reč?

Halide Camera

Začneme aplikáciou, ktorá ti pomôže vytvoriť profesionálne vyzerajúce fotografie. Halide Camera totiž disponuje všetkým dôležitým, čo k tomu potrebuješ. Okrem toho, že nahrádza základnú aplikáciu fotoaparátu, má aj užitočný histogram vrátane manuálneho nastavenia ISO hodnoty, rýchlosti uzávierky alebo vyváženia bielej farby. Rovnako ale treba zmieniť i podporu pre RAW formát či moderné prevedené používateľské prostredie a intuitívne ovládanie. O to sa starajú šikovné gestá, ktoré si veľmi rýchlo zamiluješ.

Stiahnuť z App Store

10 aplikácií pre iPhone, ktoré Android nemá. Úprava fotiek, pozadia a aj štýlový kalendár
10 aplikácií pre iPhone, ktoré Android nemá. Úprava fotiek, pozadia a aj štýlový kalendár Zdroj: halide.cam

Timepage

Ďalším kúskom v zozname je štýlovo vyzerajúci kalendár Timepage, ktorý sa nemusí hanbiť ani za svoju funkcionalitu. Pekná aplikácia ti pomôže ako s organizáciou tvojho času, tak aj s plánovaním cesty z jedného miesta na druhé alebo s voľbou vhodného outfitu. Jej súčasťou je totiž okrem iného i šikovná predpoveď počasia. Všetko dôležité teda nájdeš na jednom mieste.

Stiahnuť z App Store

10 aplikácií pre iPhone, ktoré Android nemá. Úprava fotiek, pozadia a aj štýlový kalendár
10 aplikácií pre iPhone, ktoré Android nemá. Úprava fotiek, pozadia a aj štýlový kalendár Zdroj: Moleskine

Domov
Zdieľať
Diskusia