Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2019, 22:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kopačka a knockout roka? MMA bojovník provokoval svojho súpera, ten zakontroval dokonalou kombináciou

ŠPORT MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Douglas Lima umlčal svojho protivníka efektným spôsobom.

V americkom meste Rosemont sa pred pár hodinami uskutočnil MMA galavečer Bellator 221, kde sa mohli fanúšikovia tešiť na hromadu vzrušujúcich zápasov. Čerešničkou na torte mal byť súboj vo welterovej váhe Douglas Lima vs. Michael Page, pretože obaja súperi sľubovali silné údery a dobre mierené kopy. A zápas napokon nesklamal.

Stretnutie dvoch bojovníkov sa skončilo už v druhom kole, aj keď Page do oktagonu neprišiel prehrať. Lima ako bývalý šampión musel situáciu udržiavať pod kontrolou a viackrát sa brániť útokom Pagea, ktorý v jednej chvíli skúšal aj letiace koleno priamo do tváre súpera.

Nepodarilo sa a keď Page na moment provokoval, postavil sa bokom a poskakoval pred Limom, ten si pripravil pozíciu a presným kopancom do nôh Pagea ho poslal na zem, pričom mu v páde zasadil úder priamo do hlavy a vypol ho skôr, než stihol dopadnúť na podlahu. Rozhodcovi potom nezostávalo nič iné, ako zápas ukončiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia