Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2019, 17:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Manchester City sa stáva majstrom anglickej Premier League!

ŠPORT LIVERPOOL FC MANCHESTER CITY PREMIER LEAGUE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Napätý sezónny súboji s Liverpoolom zvládli lepšie futbalisti Manchestru City.

V anglickej Premier League sa celú sezónu doťahujú len dva tímy. Za Manchestrom City a Liverpoolom sa postupom času vytvorila obrovská priepasť a do posledného ligového kola vstupovali konkurenti s jednobodovým rozdielom.

Na čele tabuľky trónil Manchester City s jednobodovým náskokom na Liverpool, pričom modrý klub z Manchestru získal dohromady už 95 bodov. Liverpool zaostal s 94 bodmi, ale všetko sa malo rozhodnúť až v zápasoch s Brightonom a Wolverhamptonom. 

Liverpool si s Wolves začal plniť svoju výhernú povinnosť v úvodnej štvrťhodine hry vďaka gólu Maného, zatiaľ čo v 27. minúte to na ihrisku Brightonu vyzeralo na prekvapenie. Murray poslal domácich do vedenia a fanúšikovia Liverpoolu získali novú nádej, avšak Aguero o minútu odpovedal a Laporte strhol vedenie ešte v prvom polčase na stranu Blues.

Nádej pre Liverpool sa postupne vytrácala aj v druhom polčase. City si svoj náskok kontrolovali, v 63. minúte úspešne zakončil Mahrez a o chvíľu neskôr loptu do siete dopravil Gundogan, takže štvrťhodinku pred koncom viedli Citizens už 4:1 a o titule bolo rozhodnuté. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Manchester City (@mancity),

Domov
Zdieľať
Diskusia