Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2019, 13:14
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Captain America motivuje Avengerov na boj s Thanosom. Rozdelia sa hrdinovia do viacerých tímov?

Captain America motivuje Avengerov na boj s Thanosom. Rozdelia sa hrdinovia do viacerých tímov?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Rozhodujúci súboj sa blíži!

Očakávaná komiksovka Avengers: Endgame sa už nezadržateľne blíži aj do našich kín a je to poriadne cítiť. Štúdio Disney nám snímku dennodenne pripomína rôznymi krátkymi informáciami, obrázkami, ale aj všakovakými zábermi. Zároveň však nechce s príbehu prezradiť príliš mnoho, takže tých úplne nových momentov je výrazne pomenej.

Aj preto na rozdiel od zahraničných médií tieto materiály poriadne filtrujeme a vypúšťame len to najzaujímavejšie, ako nedávny klip priamo z filmu. V ňom to vyzerá tak, že tím sa skutočne rozdelí na viacčlenné skupiny. Žeby cestovali časom v rôznom zložení do rôznych častí ich minulosti, aby zmenili udalosti spojené s Infinity Stones?

Všetko ostatné, čo aspoň trochu stojí za pozornosť, sa tak snažíme dať dokopy a vydať napríklad aj v takomto súhrnnom článku. A hoci v priložených ukážkach príliš veľa nových záberov nenájdeš, garantujeme ti, že ťa na premiéru dokonale nalákajú.

Úsmev na tvári ti však dozaista vyčaruje aj rozhovor so šéfom Marvel Studios a niekoľkými hercami z MCU, v ktorom spoločne debatujú napríklad o Stanovi Leem, svojich spomienkach, postavách, ale tiež celkovo o Marvel Cinematic Universe. O tom, aké je to úžasné a čo všetko už dokázali, pričom je jasne vidieť, že si to všetci neskutočne užívajú.

Za réžiou stojí overené bratské duo Anthony a Joe Russovci, no a o scenár sa opäť postaral Christopher Markus spoločne so Stephenom McFeelym (všetci štyria pracovali na filmoch, ako Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War či Avengers: Infinity War). Premiéra snímky Avengers: Endgame je u nás naplánovaná na 25. apríla (duben) 2019 a pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť ešte viac, vstúp do tohto vlákna.

Avengers TV spoty
Avengers TV spoty Zdroj: Marvel Studios
Captain America motivuje Avengerov na boj s Thanosom. Rozdelia sa hrdinovia do viacerých tímov?
Domov
Zdieľať
Diskusia