Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2019, 0:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Útočník PSG zahodil nemožné. Smeje sa mu celý svet, loptu smerujúcu do brány nechtiac zastavil na čiare

ŠPORT PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na tento pokus doraziť loptu do siete bude dlho spomínať.

Vo francúzskej futbalovej Ligue 1 je o víťazovi rozhodnuté už dlhší čas. PSG nedalo svojim súperom žiadnu šancu, a tak môže sezónu dohrávať v mentálnej pohode, pretože po vypadnutí z Ligy majstrov už pred sebou hráči veľa výziev nemajú. Napriek tomu sa im v zápase 31. kola ligy podarilo len remizovať so súperom zo Štrasburgu.

Zápas sa pre PSG začal dobre, veď útočník Eric Choupo-Moting otváral skóre už v 13. minúte a nič nenasvedčovalo tomu, že by sa mal vývoj zápasu zásadne zmeniť. Hráči Štrasburgu však vedeli, že PSG nehrá v plnej sile, a tak tlačili a skórovali hneď dvakrát. V 26. minúte sa presadil Nuno da Costa, v 38. zase Anthony Goncalves a skóre bolo otočené.

Medzitým sa však odohral moment, na ktorý bude zrejme futbalový svet spomínať donekonečna. Práve autor prvého gólu Eric Choupo-Moting chcel pomôcť elegantnému lobu svojho spoluhráča Nkunkuho do brány, avšak urobil presný opak.

Nešťastne dorážal loptu takým spôsobom, že ju nohami zastavil priamo na bránkovej čiare a potom už len neveriacky pozeral na to, čo sa stalo. Ľudia na sociálnych sieťach hneď začali tento moment za najhoršiu minelu, akú kedy videli, a niet sa čo čudovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia