Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2019, 13:18
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Spoilery pre Avengers: Endgame budú výraznejšie než pri Infinity War, upozorňujú tvorcovia

Spoilery pre Avengers: Endgame budú výraznejšie než pri Infinity War, upozorňujú tvorcovia
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Už čoskoro si budeme musieť dávať naozaj obrovský pozor.

Som si istý, že aj tohto roku napíšeme v určitom momente list, v ktorom každého vyzveme, aby sa vyhýbal internetu. Myslím, že tentokrát pôjde o väčšie množstvo spoilerov ako minule (pri Avengers: Infinity War). Žijeme v kultúre, ktorá chce vedieť všetko a stále sa to zhoršuje. Svet je prepojený sociálnymi médiami a informácie sa presúvajú v priebehu sekúnd,“ prehlásil pre Box Office Pro režisér Joe Russo.

Kreatívny tvorca ďalej divákom odporučil, aby na extrémne očakávanú marvelovku Avengers: Endgame zašli počas otváracieho víkendu, pretože spoilery sa takmer určite začnú šíriť abnormálnou rýchlosťou, a to ihneď po premiére (Čína má navyše premiéru už v stredu, takže si na nete dávajte bacha).

Filmári sa snažia o to, aby sme do kina vstúpili s takmer nulovými informáciami. Aj z toho dôvodu sa v minulosti v traileri pre Infinity War rozhodli pridať zábery, ktoré sa do finálnej verzie nedostali. Cielené zmätenie divákov upútavkou bolo jednou z možností, ako docieliť toho, aby do kinosály prišli prakticky úplne nepripravení. Niečo podobného si na nás preto zrejme pripravili aj pri traileri k Endgame.

To je ten pocit, ktorý chceme s bratom replikovať pre ostatné deti túžiace byť prekvapené. Práve preto obmedzujeme množstvo dostupných informácií. Preto sa snažíme ľudí miasť,“ odôvodnil kroky bratov Russovcov Joe Russo dodávajúc, že aj malá nápoveda z traileru môže zničiť film.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Avengers: Endgame sa stane zatiaľ najldhšou marvelovkou s približne 3-hodinovou stopážou. Podľa posledných informácií by malo ísť o rovných 182 minút.

Máme množstvo postáv, s ktorými znova pracujeme, a vyžadujú si takéto množstvo času,“ zdôvodnil dĺžku filmu Russo. Avengers: Edngame sa na Slovensku dočkáš 25. apríla (duben) 2019. Pre ďalšie informácie klikni sem.

Spoilery pre Avengers: Endgame budú výraznejšie než pri Infinity War, upozorňujú tvorcovia
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia