Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2019, 14:52
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V internátnej izbe na Mlynoch vietor vytrhol okno a takmer zranil dvojicu študentiek

ZAUJÍMAVOSTI ORKÁN
Uložiť Uložené

Bývať na slovenských internátoch je miestami pomerne nebezpečné.

Nedávny orkán Eberhard spôsobil naozaj veľké škody a v susednom Česku odniesol z budovy finančného úradu kus strechy, pričom okolo polnoci malo byť bez prúdu približne 320 000 Čechov. Viac informácií a fotografií z Česka nájdeš v článku nášho kolegu.

Silný orkán sa ale prejavil aj na Slovensku. Na bratislavskom Šturáku sa napríklad postaral o vytrhnutie okna, ktoré skončilo v izbe dvojice študentiek. Erazmáčka z Belgicka sa s týmto nepríjemným zážitkom nezabudla pochváliť aj na Facebooku.

Vo svojom príspevku ale posmešne dodala, že toto sa stane v prípade, keď je krajina členom EÚ, ale tunajší ľudia majú mentalitu z komunizmu. Reakcie podráždených slovenských študentov na seba nenechali dlho čakať.

Matúš Belgičanke napísal, že za také nízke nájmy nemôže očakávať veľkú kvalitu. Študentka z Belgicka ale rozumne poznamenala, že okná by nemali padať na ľudí aj pri nízkych cenách nájmov.

Ďalší zo Slovákov ju ale požiadal, aby nespájala našu mentalitu s bývalým komunistickým režimom a zároveň so stavom ubytovne. V inom komentári sa užívateľ Tomáš ďalej pozastavoval nad tým, kto si môže odkladať toaletný papier na stôl v obývačke.

Domov
Zdieľať
Diskusia