Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2019, 16:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Magneto spája sily s ostatnými X-Men v túžbe zabiť Jean, ktorá nedokáže ovládať svoje schopnosti

Magneto spája sily s ostatnými X-Men v túžbe zabiť Jean, ktorá nedokáže ovládať svoje schopnosti
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Podarí sa Magnetovi zničiť Jean? A koľkí mutanti medzičasom padnú?

Ani krátku dobu po publikovaní druhej upútavky a potvrdení úmrtia jednej z hlavných postáv nám tvorcovia nového prírastku do série X-Men nedávajú pokoj. V novom traileri sa divákom opätovne snažia ukázať moc, akou oplýva postava Jean Grey (Sophie Turner) alias Dark Phoenix.

Okrem toho sa ale na scéne objaví aj Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), ktorý sa pokúsi v úvodnej scéne premiestniť Jean do bezpečia. Najväčšie nebezpečie sa však skrýva priamo v nej a postupom času čoraz viac ohrozuje akúkoľvek žijúcu bytosť v Jeaninom dosahu – priateľov nevynímajúc.

Tretia upútavka okrem niekoľkých nových záberov neponúka príliš veľa nového. Zdá sa ale, že tím X-Men bude smrťou jedného zo svojich členov poriadne zdrvený, čomu nasvedčuje aj rozhnevaný pohľad Hanka McCoya alias Beasta (Nicholas Hoult).

Úmrtie blízkeho mutanta zármutok niektorých z nich premení na číru nenávisť, ktorú pretavia do jasného cieľa – zneškodniť Jean za každú cenu. Na čele tejto partie sa ako inak postaví radikálne zmýšľajúci Magneto (Michael Fassbender). V jeho protipóle budú stáť mutanti vedení profesorom Xavierom (James MacAvoy).

Odporúčané
Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel 13. júna 2019, 13:56

Vo filme sa ďalej objavia herci, ako Jessica Chastain, Evan Peters, Tye Sheridan či Alexandra Shipp. Slovenská premiéra je plánovaná na 6. júna (červen) 2019. Ďalšie informácie nájdeš v tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia