Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2019, 21:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Apple čoskoro spustí vlastný Netflix. Hviezdami by mali byť Jennifer Aniston či Steven Spielberg

TECH APPLE NETFLIX
Uložiť Uložené

Kalifornská spoločnosť prichádza na nový trh.

Mladá generácia už televíziu nesleduje do takej miery, ako ju sledujú naši rodičia či starí rodičia. Naše životy už stihli ovládnuť služby ako Netflix, kde si môžeš pustiť akúkoľvek televíznu šou či film bez toho, aby sa ti epizódy pozastavovali kvôli reklamám.

Netflix už dlhší čas dominuje na poli služieb ponúkajúcich obsah na požiadanie, ale kalifornská spoločnosť Apple v posledných mesiacoch usilovne pracuje na svojich tajných plánoch.

Apple má k dispozícii obrovské množstvo peňazí aj napriek tomu, že tržby z predaja iPhonov mohli v poslednom období mierne klesnúť, a tak je logické, že sa bude snažiť čoraz aktívnejšie vstupovať na trh so zábavou.

Apple už pracuje na spustení vlastného Netflixu. Hviezdami by mali byť Jennifer Aniston či Steven Spielberg
Apple už pracuje na spustení vlastného Netflixu. Hviezdami by mali byť Jennifer Aniston či Steven Spielberg Zdroj: Pixabay

Na internete sa objavili správy od portálu The Information, podľa ktorého Apple aktívne komunikuje so svojimi partnermi, pretože sa chystá spustiť svoju verziu Netflixu už o pár mesiacov. Terajšie informácie hovoria o tom, že zatiaľ nepomenovaná služba bude spustená už niekedy v apríli, ale spoločnosť samozrejme oficiálnou cestou nič nepotvrdila.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

V rukáve by však mala mať množstvo seriálov aj niekoľko vlastných filmov. Na platforme by sa mali objaviť diela z produkcie štúdií ako STARZ a HBO, ale služba sa bude zameriavať na svoju originálnu tvorbu.

Medzi svetoznámymi menami, ktoré už mali podpísať zmluvu s Apple a objaviť sa v jednotlivých seriáloch a filmoch, patria Reese Witherspoon, Jennifer Aniston či režisér Steven Spielberg.

Zatiaľ nie je známe ani to, či Apple bude ponúkať balíček novej streamovacej služby spoločne s Apple Music či Apple News. Podľa odhadov by služba mala ponúkať aj niekoľko úplne bezplatných filmov a seriálov, ale samotná cena za jeden mesiac nebude presahovať cenu dnešnej ponuky Netflixu, Amazonu či Hulu.

Domov
Zdieľať
Diskusia