Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2019, 19:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Warner už nechce tak veľmi spájať filmy do DCEU. Po Aquamanovi sa plánuje sústrediť na jednotlivé sólovky

Warner už nechce tak veľmi spájať filmy do DCEU. Po Aquamanovi sa plánuje sústrediť na jednotlivé sólovky
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Predseda Toby Emmerich je nadšený z úspechu kráľa Atlantídy a v nedávnom rozhovore sa v krátkosti rozpovedal aj o plánoch do budúcnosti.

Aquamanov úspech v kinách nemožno spochybniť. Reakcie kritikov síce jednohlasné nadšenie nehlásili, no nadšení diváci po celom svete film neuveriteľne potiahli a aj vďaka nim sa kráľ Atlantídy nedávno dostal do klubu miliardárov. Tieto masívne zisky si veľmi dobre uvedomuje aj štúdio Warner Bros., ktoré podľa všetkého začne na spájanie hrdinov vo svojom komiksovom svete DCEU klásť o čosi menší dôraz.

Ako sa v nedávnom rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter vyjadril predseda Warner Bros. Pictures Group Toby Emmerich, spoločnosť je na svoj rozšírený filmový vesmír momentálne zameraná oveľa menej. Podľa jeho slov budú pracovať viac dôslednejšie práve na jednotlivých DC sólovkách, pričom každá z nich by mala stáť na svojich vlastných nohách.

DC Films Far Less Focused On Shared Universe
DC Films Far Less Focused On Shared Universe Zdroj: Warner Bros.

Emmerich ďalej dodal, že sa v spoločnosti všetci cítia dobre, a to ako v pozícii, v ktorej sa teraz nachádzajú, tak aj v plánoch do budúcnosti. Chceli by totiž využiť príležitosť a pokračovať v robení vecí inak než konkurencia. Snáď teda úspech Aquamana Warner Bros. nakopne už len k lepším a lepším výsledkom. Ďalšej tragédii v štýle Justice League by sme sa radi vyhli snáď všetci, no nie?

Ostáva nám teda už iba držať štúdiu palce a dúfať, že ich snaha už onedlho prinesie želané ovocie. Možno už s príchodom sólovky Shazam!, ktorá do našich kín vstúpi začiatkom apríla (duben). Nechajme sa prekvapiť. Je však dobré vedieť, že vo Warner Bros. majú plán a chcú sa svojim nadchádzajúcim počinom venovať s väčšou starostlivosťou.

Anketa:
Si spokojný sú súčasnou kvalitou komiksoviek zo sveta DCEU?
Samozrejme, sú skvelé
Niektoré sú lepšie, iné horšie. Určite by som ale prijal vyššiu kvalitu
Vôbec, je to tragédia
Samozrejme, sú skvelé
16 %
60 Hlasov
Niektoré sú lepšie, iné horšie. Určite by som ale prijal vyššiu kvalitu
70 %
264 Hlasov
Vôbec, je to tragédia
14 %
51 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia