Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2018, 15:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj bude na európskom turné sprevádzať vychádzajúca hviezda Juice WRLD

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Pôvodne sme síce očakávali, že spoločne s raperkou odohrá turné Future, teraz však dostávame nové informácie.

Už pred časom sme sa dozvedeli, že svojou návštevou poctí Slovensko jedna z dvoch najznámejších reprezentantiek ženského rapu – Nicki Minaj. Tá rozhodla priniesť fanúšikom zážitok z nového albumu Queen aj v Európe a my sme veľmi radi, že vďaka organizátorom z XL Promotions predstaví svetové hity aj v Bratislave. Konkrétne sa bude obrovská hudobná udalosť konať 22. februára 2019 na hokejovom štadióna Ondreja Nepelu

Pôvodne mal s Nicki odohrať turné aj obľúbený mumble raper Future, nakoniec však posiela svojho učňa menom Juice WRLD, ktorý je však stopercentnou náhradou. Zároveň sa dočkáme aj zopár lokálnych umelcov, aby spoločne vytvorili nezabudnuteľný zážitok v každej krajine. 

,,Som nadšená, že môžem priniesť komplexný zážitok mojim európskym fanúšikom. Môj kreatívny manažér Jamie King a ja sme veľmi dôkladne pracovali na tomto vzrušujúcom, nezabudnuteľnom a absolútne unikátnom diele, ktoré budem zdieľať s mojimi úžasnými fanúšikmi. Milujem hudbu Juice WRLD a cítim sa poctená, že sa pripojil k mojej šou. Toto bude niečo, o čom sa budú písať knihy, “ prezrádza v oficiálnom vyhlásení Nicki.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

E U R O P E!!!!!!!!!!!!!!!! @juicewrld999 and I will see you real soon! #NickiWRLDTour

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Vstupenky a všetky informácie nájdeš na www.xl.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia