Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2018, 15:59
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Magický Aladin okrem džina Willa Smitha ponúkne aj kaskadérske kúsky a zvodnú princeznú

FILMY A SERIÁLY ALADDIN LIVE ACTION
Uložiť Uložené

Bude Aladin tvojím favoritom? Alebo sa ním stane Leví kráľ?

Kto by si nepamätal na príbeh chudobného Aladina, ktorý sa jedného dňa dostal k čarovnej lampe? Ďalší z klasických animákov od Disney si postupne prebíja svoju cestu k životu a najnovšie nám po minulej upútavke predstaví aj hranú verziu džina. Toho vo filme nestvárni nik iný, ako populárny Will Smith.

Okrem neho ale nahliadneme aj na krásnu princeznú Jasmine (Naomi Scott), natáčanie v púšti, kaskadérske zoskoky Aladina (Mena Massoud), no a do toho všetkého nám hlavná trojica hercov porozpráva o svojich dojmoch. Podľa ich slov a výrazov si nakrúcanie zjavne užívali a dúfame, že podobné nadšenie budeme s nimi zdielať aj počas sledovania filmu.

Pokiaľ patríš medzi fanúšikov Willa Smitha a obľubuješ jeho komédiu Hitch či sitkom The Fresh Prince of Bel-Air, mohlo by ťa potešiť tvrdenie jedného z výkonných producentov Aladina. Ten totiž v Smithovom stvárnení džina vidí z jednej polovice Fresh Princa a z druhej Hitcha.

Pripomeňme si, že v príbehu Aladina hlavný hrdina lampu využije na to, aby sa dostal k princeznej Jasmine. Po jej srdci ale túži aj zradný čarodejník menom Jafar, ktorého si v snímke zahrá Marwan Kenzari.

Odporúčané
Aladin je ďalším veľkým hitom od Disney. O koľko viac zarobil oproti John Wick 3 a Avengers: Endgame? (Box Office) Aladin je ďalším veľkým hitom od Disney. O koľko viac zarobil oproti John Wick 3 a Avengers: Endgame? (Box Office) 26. mája 2019, 19:50

Okrem vyššie vypísaných mien vo filme uvidíš hercov, ako Billy Magnussen, Nasim Pedrad, Numan Acar, Navid Negahban a ďalších. Za režijnú stránku filmu je zodpovedný Guy Ritchie. Ten sa naposledy postaral o výbornú dobrodružnú snímku King Arthur: Legend of the Sword.

Will Smith sa podľa vlastných slov snažil pri prevedení džina vzdať poctu Robinovi Williamsovi (Aladin z roku 1992), ale zároveň ukázať novodobú a unikátnu verziu. Slovenská i česká premiéra je aktuálne plánovaná na 23. mája (květen) 2019. Nižšie si môžeš dôkladne prezrieť kľúčovú trojicu. Čo na ňu vravíš? A ako sa ti pozdáva Will Smith v role džina?

 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Entertainment Weekly (@entertainmentweekly),

Pre ďalšie fotografie klikaj doprava

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Entertainment Weekly (@entertainmentweekly),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mario (@mmdisney200),

Domov
Zdieľať
Diskusia