Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2018, 10:26
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Vin Diesel ako mladý chalan miloval breakdance a hip-hop. V tanečnom videu ti ukáže, ako na to

FILMY A SERIÁLY VIN DIESEL
Uložiť Uložené

Vin Diesel mal kedysi sen stať sa raperom a tanečníkom.

Vina Diesela poznáme predovšetkým ako drsňáka zo série Rýchlo a Zbesilo. 51-ročný Američan sa objaví aj v ďalších dvoch plánovaných dieloch a my sme predsa len zvedaví, ako sa bude príbeh okolo Torretovej rodiny uberať ďalej.

Málokto ale vie o hercovej minulosti, teda konkrétne začiatkoch jeho kariéry. Mladý Vin mal totiž v osemdesiatych rokoch svoju vlastnú záľubu. Jeho vášňou bol najmä breakdance. Často tancoval v uliciach a dotiahol to až na pódium v Columbuse a Washingtone. 

Aby sa dostal do nočných klubov bez platenia, stal sa členom ochranky. V nich následne trénoval dlho do noci a samotný výkon vyzeral oveľa lepšie, než jeho prvé pokusy rapovať. Ale k tomu sa dostaneme neskôr. Inštruktážne video nižšie ho zachytáva ešte v pomerne útlom veku a samozrejme ho treba brať s rezervou.

Predtým, než sa stal populárnou ikonou vo svete kinematografie, skúsil šťastie aj v hudbe a využil rozkvet formujúceho sa hip-hopu. Podarilo sa mu navštíviť isté nahrávacie štúdio najmä vďaka faktu, že bol vo svojom okolí pomerne populárny.

Odporúčané
RECENZIA: Rýchlo a zbesilo 10 RECENZIA: Rýchlo a zbesilo 10 18. mája 2023, 19:00

Tam sa dostal do kontaktu s muzikantom Arthurom Russellom, ktorý okrem folkovej hudby a disca aj rád experimentoval. Arthur sa chcel vydať cestou hip-hopu, no a keď sa do toho primiešal Diesel s jeho rodným menom Mark Sinclair, celkový výsledok sa zdal byť viac než divný. Veď presvedč sa sám.

Hneď bolo jasné, že to pre Vina nebude fungovať.  Časom si ho ale našiel a obľúbil Hollywood a herec to do dnešného dňa dotiahol pomerne ďaleko. Čo si o nahrávkach vyššie myslíš ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia