Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2018, 11:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine ponúkol súdu celé bankové konto v hodnote 1,7 milióna. Skončil v extrémne nebezpečnej väznici

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Otázkou ostáva, či sa mu nakoniec podarí v piatok vydať avizovaný album, kde hosťuje napríklad Kanye West alebo Nicki Minaj.

6ix9ine sa aktuálne topí v problémoch a aj napriek početným konfliktom ho v skutočnosti dobehla minulosť za niečo úplne iné. Ukázalo sa totiž, že okrem pôsobenia v rapovej hre je súčasťou násilného newyorkského gangu Nine Trey, ktorý patrí pod Bloods. To by do veľkej miery mohlo vysvetľovať všetko nepríjemné, čo sa Tekashimu za uplynulých pár mesiacov stalo. 

Pred dvoma dňami svet obletela správa, že bol dúhový Daniel zaistený špeciálnymi zložkami vo federálnej väznici, odkiaľ je cesta von ešte o niečo náročnejšia. Obvinený mal byť z vydierania, manipulácie so strelnými zbraňami, účasti na lúpeži s použitím strelných zbraní a násilného zločinu. 

Všetko však nasvedčuje tomu, že FBI jednoducho došla trpezlivosť a 6ix9ine potrebovali upratať, keďže do veľkej miery demonštroval ich neschopnosť spraviť si v krajine poriadok. Pravdepodobne mu teda našili skutky gangu, aj keď sa ich nutne nezúčastňoval osobne. Pre Tekashiho nebola dostatočným varovaním ani 4-ročná podmienka a teraz čelí doživotiu

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

GOD IS GOOD GOD IS... GOOD!

Príspevok, ktorý zdieľa NOVEMBER 23RD (@6ix9ine),

Súdu ponúkol celé svoje bankové konto v hodnote 1,7 milióna dolárov

Podľa dostupných informácií Billboardu 6ix9ine ponúkol súdu celý svoj majetok uložený na účte, ktorý činí približne 1,7 milióna dolárov. Tento zúfalý nápad sa podľa očakávaní s pochopením nestretol a v tomto momente pravdepodobne Tekashi pochopil, že sa už nenachádza v úsmevnej situácii. Dozvedáme sa tiež, že mu bola ponúknutá možnosť spolupráce s políciou, čo odmietol.

Nachádza sa v extrémne nebezpečnej väznici v Brooklyne, celu pre celebrity nedostal 

Z portálu Dailymail sa dnes dozvedáme informáciu o tom, že sa miliónový raper aktuálne nachádza v brooklynskom metropolitnom zadžiavacom zariadení, avšak aj napriek svojmu celebritnému statusu nedostal špeciálnu celu. Toto pre TMZ potvrdil aj Tekashiho právnik Lance Lazarro.

Odporúčané
Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu 3. septembra 2021, 9:30

Otvorene môžeme v tomto prípade hovoriť o tom, že sa 6ix9ine akutálne nachádza v nebezpečnom prostredí, ktoré ministerstvo spravodlivosti označuje za oddelenie pre extrémne nebezpečných a násilných väzňov náchylných k úteku. 

Dôvodom majú byť nové zistenia, ktoré sa týkajú objednávky likvidácie svedka jedného z trestných činov gangu. 

Chrbtom sa mu otočil aj 50 Cent 

V posledných mesiacoch sa svet bavil aj na vtipoch 50 Centa, ktorý sa nechal počuť, že je Tekashiho otec. Samozrejme, išlo len o nevinné žarty, no fanúšikovia ich vzťah právom vnímali ako priateľský. Obaja sú totiž skôr neforemnými interpretmi, ktorí si nedokážu nájsť svoje miesto a vnímame ich ako relatívne podobné osobnosti po všetkých stránkach. 

Po Tekashiho zatknutí sa však Fifty ukázal vo svojom klasickom svetle a bývalému kamarátovi odkázal, aby ho už nekontaktoval, keďže nechce problémy s federálmi. Vraj ma zavolať mame. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

My son got picked up, I told him don’t call me shit. The Fed’s on you fool,call ya momma‍♂don’t put the FBI on my phone.positive vibes only #lecheminduroi

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Jeho vlastný gang mal pravdepodobne v pláne ublížiť mu

Prokurátor Michael Longyear hneď v pondelok prezradil, že dostupné informácie vedú aj k tomu, že práve samotný Tekashi mal byť cieľom vlastného gangu, v ktorého záujme bola dokonca likvidácia známeho rapera. Dôvod síce známy nie je, no pravdepodobne neboli stotožnení s tým, že 6ix9ine priťahuje až príliš veľkú pozornosť na existenciu a možno aj aktivity Nine Tray. 

Vydá v piatok album Dummy Boy?

Poslednou otázkou do rozhodnutia súdu o dĺžke trestu ostáva, či sa vôbec dočkáme vydania avizovaného albumu, ktorý má dátum vydania naplánovaný na piatok 23. novembra. Hosťovať by na ňom mali kapacity ako Kanye West alebo Nicki Minaj, avšak otázkou ostáva, či sa ho vlastne dočkáme. Isté však je, že v prípade vydania sa bude tento projekt prirodzene tešiť úspechu aj vďaka všetkým aktuálnym skutočnostiam. 

Odporúčané
Keď zastrelili Biggieho, americká polícia vytvorila špeciálny „rapový útvar“. Odhaľuje to dokument o Tekashim Keď zastrelili Biggieho, americká polícia vytvorila špeciálny „rapový útvar“. Odhaľuje to dokument o Tekashim 8. decembra 2020, 9:28

Očakávať teda môžeme ďalšie rekordy, ktoré však už podľa všetkého nebude sprevádzať 6ix9ineov výsmech. Do komentárov nám pokojne napíš, ako to podľa teba celé dopadne.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa NOVEMBER 23RD (@6ix9ine),

Domov
Zdieľať
Diskusia