Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2018, 16:42
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Google má halloweensku minihru, pri ktorej stráviš hodiny. V multiplayerovom šialenstve bojuješ proti ostatným hráčom

TECH GOOGLE
Uložiť Uložené

Nový Google Doodle je poriadna závislačina.

Určite dobre vieš, že Google na väčšinu dní pripravuje takzvané Google Doodles, vtipné kresbičky či minihry, do ktorých je kreatívnym spôsobom zakomponované logo veľkej spoločnosti. Tieto doodles zvyčajne nájdeš na domovskej stránke obľúbeného vyhľadávača.


Zvyčajne sa však nad nimi len veselo pousmejeme alebo si zahráme malú minihru pripomínajúcu niekoho výročie, pri príležitosti tohtoročného Halloweenu si však dali v Google poriadne záležať a naservírovali nám sofistikovanú multiplayerovú hru, v ktorej súperíš s ostatnými hráčmi.

Tvojim cieľom bude na mape zozbierať čo najväčší počet kryštálov a dostať ich do tvojej bezpečnej zóny. Presne o to sa však bude snažiť aj druhý tím a čo je viac, kryštáliky si medzi sebou môžete kradnúť a práve to pridáva do hry najviac vzrušenia.

Google má halloweensku minihru, pri ktorej stráviš hodiny. V multiplayerovom šialenstve bojuješ proti ostatným hráčom

Hra je samozrejme zadarmo a nájdeš ju na google.sk, preto si ju určite utekaj zahrať. Pravdepodobne ide len o 48-hodinovú záležitosť, keďže Halloween je už zajtra. Strašidelná hra ti však čakanie poriadne skráti, keďže ide o úžasnú zábavu.

Domov
Zdieľať
Diskusia