Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2018, 22:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vynálezca vytvoril dokonalý stroj na orálny sex vďaka umelej inteligencii. Zanalyzoval preto cez 108 hodín porna

TECH UMELÁ INTELIGENCIA
Uložiť Uložené

Výskum poslúžil ako základ pre stavbu stroja.

Vynálezca Brian Sloan spojil dve doteraz zdanlivo nespojiteľné svety. Vymyslel stroj na orálny sex, ktorý však nefunguje len na základe nudných mechanických pohybov. Brian sa pred samotnou výrobou a dizajnom stroja spojil s tímom vedcov, aby získal potrebné dáta.

Najskôr potreboval získať skupinu vedcov, aby uskutočnili profesionálnu štúdiu, avšak prvých sedem spoločností prácu odmietlo. Zrejme sa báli, že by prišli o ostatné zákazy, a tak sa chytil len jeden tím.

Aj tak však chceli vedci zostať v anonymite, ale napriek tomu uskutočnili za 30-tisíc dolárov rozsiahlu štúdiu, v ktorej zanalyzovali viac ako 108 hodín pornografie. Napokon identifikovali 16 charakteristických pohybov využívaných pri orálnom sexe v porne.

Vďaka umelej inteligencii potom Brian vymyslel špeciálne algoritmy. Obyčajný mechanický pohyb sexuálneho stroja sa premenil na neustále sa meniace pohyby.

Umelá inteligencia vie úplnou náhodou pohyb zastaviť, využiť rozdielne uhly a užívateľa tak priviesť do pestrých situácií, ktoré si vedia najlepšie užiť. Keby si mal záujem, celú štúdiu si môžeš prečítať priamo na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia