Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2018, 8:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zviera si po zoskoku zlomilo obe zadné nohy a muselo sa plaziť. Španielsky beh s býkmi si pripísal ďalšiu obeť

ZAUJÍMAVOSTI ŠPANIELSKO
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Ihneď po skoku z klietky došlo k vážnemu zraneniu zvieraťa.

Videonahrávka z mestečka Mejora del Campo, vzdialeného približne 20 kilometrov od Madridu, zachytáva mimoriadne nepríjemnú situáciu. Upozorňujeme, že nižšie priložené video nie je určené pre slabšie povahy.

Po otvorení klietky sa zúrivý býk rozhodol zoskočiť priamo na chodník, kde sa mu nešťastným spôsobom podarilo prudkým nárazom na betón zlomiť obe zadné nohy. Zmätené zviera ale svojmu zraneniu nerozumelo, a tak sa bezmocne snažilo plaziť ďalej.

Video bolo natočené neznámym amatérskym kameramanom a na internet ho zdieľala španielska politická strana Animalist Party Against Mistreatment of Animals (alebo teda zo španielskeho jazyka Partido Animalista Contra el Maltrato Animal – PACMA).

PACMA daný incident nahlásila príslušným orgánom ako prípad týrania zvierat a vyzvala ľudí, aby podporili petíciu na zmenu španielskych zákonov o ochrane zvierat.

Podľa informácií je chyba na strane usporiadateľov, ktorí umiestnili rampu príliš vysoko, vďaka čomu bol zoskok s váhou býka veľmi nebezpečný. Či bolo zviera následné utratené zatiaľ nevieme.

Domov
Zdieľať
Diskusia