Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2018, 12:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Po zdrvujúcom víťazstve Nurmagomedovova nad McGregorom zavládol v šatni ošiaľ. Ako vyzerala príprava na súboj a reakcia po ňom?

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zábery len potvrdzujú, že Khabib je mimoriadne skromný a úctivý bojovník.

Na internete sa týždeň po zápase Nurmagomedovova a McGregora objavujú zábery, ktoré sme doteraz nemali možnosť vidieť. Určite nikoho neprekvapí fakt, že celé pozadie súboja UFC aj samotní bojovníci so svojimi tímami detailne monitorovali, vďaka čomu vznikol krátky dokument Anatomy of UFC 229: Finale – Khabib dismantles Conor McGregor.

Nebol dokonca zverejnený v celej svojej dĺžke, ktorá by mala dosiahnuť 14 minút, pretože okolo súboja už nevadský úrad a UFC začali vyšetrovanie, a tak sa na verejnosť nemôže dostať úplne všetko zo zákulisia. Autori dokumentu preto zverejnili aspoň kompiláciu dlhú 5 minút, v ktorej máme možnosť nahliadnuť do samotných príprav.

Ako si zrejme pochopil, príprava na súboj v UFC trvá dlhé mesiace a posledných pár dní pred zápasom sa forma už len vylaďuje. Pred súbojom ho dokonca navštívil aj šampión UFC v ťažkej váhe Daniel Cormier.

Khabib patrí medzi najcieľavedomejších bojovníkov v celej súťaži, a tak sa pred zápasom naplno koncentruje na jedinú vec – výhru. Doteraz mu sústredenie vždy vyšlo a inak tomu nebolo ani po súboji s McGregorom.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30

Dokument nás na pár sekúnd zaviedol do šatne ruského šampióna hneď po tom, čo tam ako čerstvý víťaz Khabib vkráčal po prvýkrát a víťazný ošiaľ nemohol chýbať.

Domov
Zdieľať
Diskusia