Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2018, 11:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Čo kričal Nurmagomedov na McGregora, keď ho mlátil na podlahe? Nové zábery z UFC ťa vtiahnu do súboja

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruský bojovník si provokatívneho Íra poriadne vychutnal.

Od súboja medzi Khabibom Nurmagomedovom a Conorom McGregorom prešiel už takmer týždeň, ale v médiách neustále pribúdajú nové informácie zo zákulisia či priamo z oktagonu.

Aj keď si to zrejem sprvoti nemal ako zachytiť, mikrofóny a kamery boli pri oktagone umiestnené strategicky, a tak dokázali zaznamenať aj krátke výmeny názorov priamo počas súboja.

Khabib na predzápasových tlačovkách nemal potrebu brutálne útočiť na McGregora, avšak Ír si nedával servítku pred ústa a nadával nielen na Nurmagomedovove náboženstvo, ale aj rodinu a priateľov. Rus vždy tvrdil, že skutočná sila sa ukáže až v oktagone a predpoveď sa splnila.

V jednej chvíli položil McGregora na lopatky a nasledujúcich 10 či 20 sekúnd nad ním zostal sklonený, pričom mu dával ranu za ranou. Khabib využil intímny moment a popri úderoch na Íra kričal vetu „Let’s talk now!“, čiže „Teraz sa poďme porozprávať!“

Narážal na odvážne reči svojho súpera, ktorý vedel vykrikovať len mimo oktagonu. Otrasený McGregor po tvrdých úderoch skonštatoval len to, že išlo o biznis a nič pravdepodobne nemyslel vážne, na čom však Khabibovi nezáležalo.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia