Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2018, 11:03
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Venom sa krátko pred premiérou pripomína masívnou porciou ukážok a obrázkov. Koľko potitulkových scén uvidíme?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Venom prichádza do našich kín a spolu s ním uzrelo svetlo sveta ešte niekoľko posledných trailerov, televíznych spotov, klipov či ďalších lákadiel.

Do očakávanej premiéry Venoma s Tomom Hardym nám momentálne ostáva už iba niekoľko posledných dní.

Navyše, vďaka bohatej reklamnej kampani, ktorá ponúkla naozaj obrovské množstvo všemožných ukážok a obrázkov, sa väčšina divákov už dávno rozhodla, či do kina zájde alebo nie.

Ak však náhodou ešte stále nie ste úplne rozhodnutí a rozhodnutie nechávate až na poslednú chvíľu, možno vás presvedčí práve nižšie priložená várka ďalších nových lákadiel.

Okrem niekoľkých doposiaľ nevidených záberov v podobe trailerov, spotov, klipov priamo z filmu či reklamy nájdete v článku napríklad aj výdatnú porciu obrázkov vo vysokom rozlíšení.

Aby sme ale neostali iba pri videách, tak sa vrátime ešte k nedávno oznámenému PG-13 ratingu.

Kvôli tomu snímka rozhodne nebude obsahovať toľko krvi, brutality a nadávok, koľko by si zaslúžila, čo mnohých fanúšikov poriadne rozhorčilo.

Hlavným dôvodom pre absenciu R-ka bola údajne snaha tvorcov zotrvať na rovnakej úrovni ako filmy z MCU. Aj keď Venom oficiálne nie je súčasťou sveta Marvel Studios, je jasné, že s PG-13 by tomu niekedy v budúcnosti mohlo byť inak.

Sám Tom Hardy sa nedávno vyjadril, že Venom podľa neho funguje aj v rovine PG-13, hoci by jeho svet veľmi rád preskúmal v podobe tvrdého R-ko. Ak sa teda dočkáme pokračovania, možno sa tvorcovia pochlapia a PG-13 nechajú v zásuvke.

Herec sa taktiež priznal, že pri stvárnení Eddieho Brocka ho inšpiroval známy MMA zápasník Conor McGregor. Ten je podľa Hardyho fyzicky neuveriteľne zdatný, pričom tento aspekt postavy sa do Venoma snažilo zapojiť aj štúdio.

V Sony Pictures navyše potvrdili, že nás v kinách čakajú hneď dve potitulkové scény, takže vám odporúčame sedieť na miestach až do úplného konca.

Za réžiou stojí Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) a o scenár sa postaral Scott Rosenberg (Con Air, Gone in Sixty Seconds) spoločne s Jeffom Pinknerom (The Amazing Spider-Man 2, Jumanji: Welcome to the Jungle).

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 4. októbra (říjen) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Tak čo, zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia