Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2018, 16:06
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nastal koniec vlády bielych mužov v strednom veku, hlási Claire Underwood v traileri pre záverečnú sériu House of Cards

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Posledná séria House of Cards dorazí začiatkom novembra. Plánujete ju sledovať aj bez Kevina Spaceyho?

House of Cards sa tento rok vrúti do svojho finále. 6. séria obľúbeného seriálu sa bude musieť zaobísť bez Kevina Spaceyho alias Franka Underwooda, ktorý dostal padáka po prevalení sexuálnych škandálov.

Opraty hlavnej úlohy po ňom prevezme Claire Underwood (Robin Wright), jeho manželka, ktorá sa stane prezidentkou USA.

Viacero divákov si už seriál neodmysliteľne spája so Spaceym a je teda otázne, koľko z nich dá poslednej sérii šancu. Tá bude mať aj menej epizód. Oproti doterajším trinástim sa diváci budú musieť uspokojiť len s ôsmimi.

Z nových hereckých tvárí uvidíme napríklad Diane Lane a Grega Kinneara. Okrem nich sa vrátia aj Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott a Boris McGiver.

Je asi jasné, že Spaceyho škandály narobili tvorcom poriadne problémy a je určite škoda, že sa už nedozvieme, ako mal seriál pôvodne skončiť.

Na druhej strane musíme uznať, že trailer nepôsobí zle. Celkom dobre načrtáva nové konflikty a pomerne úspešne sa mu darí vzbudzovať dojem, že pôjde o dôstojné zakončenie seriálu.

Či sa tak naozaj stane, to sa dozvieme 2. novembra (listopad) tohto roku. Budete sledovať alebo to podľa vás bez Spaceyho nemá význam?

Nastal koniec vlády bielych mužov v strednom veku, hlási Claire Underwood v traileri pre záverečnú sériu House of Cards
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia