Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2018, 15:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Chlapík si vyskúšal nemožný denný režim Marka Wahlberga na vlastnej koži, ale na druhý deň vedel o výzve ledva porozprávať

ZAUJÍMAVOSTI MARK WAHLBERG
Uložiť Uložené

Režim známeho herca pobavil aj prekvapil internet.

Mark Wahlberg nezaháľa ani vo svojich 47 rokoch. Nedávno na Instagram pridal fotografiu, na ktorej vysvetľoval, ako každý deň funguje, a ľudia len neveriacky krútili hlavami.

Marky Mark vstáva už o 2:30 ráno, po raňajkách a modlitbe smeruje rovno do fitka a v podobnom aktívnom duchu sa nesie celý zostatok dňa.

Spávať chodí už o pol ôsmej večer, takže bežný Slovák by takýmto spôsobom fungovať v žiadnom prípade nevedel, ale jeden chlapík sa na krátky experiment nechal nahovoriť.

Chlapík si vyskúšal nemožný denný režim Marka Wahlberga na vlastnej koži, ale na druhý deň vedel o výzve ledva porozprávať
Zdroj: Mark Wahlberg/Instagram

S pomocou video tímu portálu Ladbible absolvoval mimoriadne náročný deň, pri ktorom sa riadil presným časovým harmonogramom od herca.

Vyskúšal si ranné vstávanie o 2:30, tréning, kryokomoru, golf aj večerný čas s rodinou, počas ktorého mu síce frajerka odišla preč.

Nešlo o jednoduchú výzvu, pretože náhle skoré ranné vstávanie dalo organizmu zabrať a chlapík sa nevedel dočkať siedmej hodiny večer, kedy sa už na obzore črtal spánok.

Po 24 hodinách od skončenia výzvy vyhlásil, že nešlo o žiadnu zaťažkávajúcu skúšku a vyzerá už ako Mark Wahlberg, lenže sa nedokáže ani len postaviť na vlastné nohy.

Domov
Zdieľať
Diskusia